Trei bărbați au furat mai multe bunuri din mașini parcate pe străzi sau în curțile caselor de lângă București. Polițiștii i-au prins și i-au reținut

11 aug. 2023
308 afișări
Trei bărbați au furat mai multe bunuri din mașini parcate pe străzi sau în curțile caselor de lângă București. Polițiștii i-au prins și i-au reținut
Trei bărbați au furat mai multe bunuri din mașini parcate pe străzi sau în curțile caselor din apropierea Bucureștiului. Polițiștii i-au prins și i-au reținut. Sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

Trei bărbați au furat din mai multe autovehicule parcate în localități din apropierea Bucureștiului. Polițiștii au efectuat percheziții domiciliare în mai multe localități din județele Ilfov și Giurgiu.

Cei trei bărbați au furat autotursime în valoare totală de 13.000 de lei

Trei bărbați au furat mai multe bunuri din autoturisme care erau fie parcate, fie pe stradă, fie în curțile imobilelor din apropierea Bucureștiului.

Pe data de 9 august 2023, polițiștii din Popești Leordeni au efectuat mai multe percheziții domiciliare, în cadrul unui dosar de urmărire penală, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni de furt calificat, potrivit news.ro.

Bunurile au fost furate din localitățile Popești Leordeni și Voluntari, din județul Ilfov, precum și din Bolintin Vale, județul Giurgiu.

Prejudicul total cauzat se ridică la suma de 13.000 de lei.

În urma perchezițiilor, polițiștii au găsit 7 telefoane mobile și le-au indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

La percheziţii poliţiştii au descoperit şi indisponibilizat 7 telefoane mobile, în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, au fost puse în aplicare 3 mandate de aducere, cei 3 bărbaţi fiind conduşi la sediul poliţiei din Popeşti Leordeni, pentru cercetări.”

Cei trei bărbați au fost arestați

IPJ Ilfov a precizat că, în urma probatoriului administrat, poliţiştii din Popeşti Leordeni au dispus reţinerea pentru 24 de ore, faţă de cei 3 bărbaţi, de 23, 28 şi 30 de ani.

Ulterior, a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile, față de cei trei bărbați:

La data de 10 august a.c., cei 3 bărbaţi au fost prezentaţi procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, care a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţii, în cauză fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, faţă de cele 3 persoane”, se mai arată în comunicat.”

Te-ar putea interesa și:

Cookies