S-a deschis PASAJUL PIETONAL DE LA PIAȚA PRESEI. Pasajul rutier, aproape gata. GALERIE FOTO

de:
10 iun. 2015
2 Afișari
S-a deschis PASAJUL PIETONAL DE LA PIAȚA PRESEI. Pasajul rutier, aproape gata. GALERIE FOTO

UPDATE – Trecerea de pietoni desființată teoretic, de pe Bd. Kiseleff, este utilizată și joi de pietoni, în lipsa unui indicatori care să arate că nu mai este funcțională. Mai mult, pasajul pietonal este dificil de folosit de către toți bucureștenii, deoarece nu are rampe pentru cărucioare.

Începând de astăzi, miercuri, 10 iunie, pietonii vor folosi pasajul pietonal pentru a trece Bd. Kiseleff. În același timp, lucrările la pasajul rutier de la Piața Presei sunt aproape finalizate, după cum se vede din fotografiile din GALERIA FOTO de mai sus, postate pe forum.metrouusor.com de către utilizatorii Bogdan Ciorascu și Șerban. 

CLICK PE FOTO: 

Iată și cum arăta în urmă cu două zile, AICI.

Inaugurarea oficială a pasajului a fost amânată pentru luna iunie, după ce în zona rampei spre Bd. Mărăști au fost descoperite mai multe cabluri electrice care nu erau prevăzute în planul Enel și au trebuit mutate. 

Potrivit Brigadei Rutiere, începând cu data de 10.06.2015, se desfiinţează trecerea pentru pietoni de la intersecţia şos. Kiseleff cu bd. Expoziţiei (intrarea la pavilionul H), circulaţia pietonilor urmând să se desfăşoare prin noul pasaj pietonal.

Astfel, pietonii sunt rugaţi circule cu atenţie şi să folosească noile amenajări (pasajul) pentru traversarea drumului public.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate în zonă, semnalele poliţiştilor rutieri.

Cookies