Travka susţine un concert special în Silver Church, pe 10 noiembrie

de:
02 nov. 2011
0 Afișari
Travka susţine un concert special în Silver Church, pe 10 noiembrie

Fiecare concert Travka este diferit, dar după o lungă călătorie prin spaţiul românesc, trupa revine pe scena muzicală bucureşteană cu un sunet nou şi cu un spectacol peste aşteptări.

„Până acum, purtaţi de tot acest film în derulare care se cheamă Travka, nu am mizat pe calitatea sunetului şi a instrumentelor folosite pentru a transmite ceva oricum autentic ca vibraţie muzicală. De data aceasta însă, datorită unor oameni speciali cu care lucrăm la noul spectacol de sunet şi lumini, cred că ne vom apropia mai mult de ceea ce am visat atunci când am înfiinţat trupa… cu nouă ani în urmă… într-o frumoasă zi de primăvară… Este posibil ca acest concert să însemne mai mult decât o revenire şi o schimbare, mai mult decât o menţinere a frecvenţei muzicii în suflet, aşa că îmi doresc să ne bucurăm adunaţi din separare şi existenţă, nu doar pentru a menţine frecvenţa, cât mai degrabă pentru a o schimba împreună, pentru o altă etapă a existenţei noastre”, spune George Gadei, vocalul trupei.

Trupa Travka s-a înfiinţat în 2002 în Focşani şi a lansat două albume – „Corabia Nebunilor” (2005) şi „Vreau să simt Praga” (2007).

Travka înseamnă: George Gadei – voce, Alexei Turcan – chitară, Misha Gâlcă – chitară, Mizdan – bass şi Cristian Chirodea – tobe.

„Vreau să simt Praga” este primul album lansat sub licenţa Creative Commons în România. Albumul a fost lansat pe internet şi s-a putut downloada gratuit.

In cei peste 9 ani de existenţă, trupa Travka a avut peste 280 de concerte.

Preţul biletului la intrarea în club: 20 lei

Cookies