ARHIVA B365

Traversarea neregulamentară a făcut încă o victimă în Bucureşti

Femeia accidentată a travesat Șoseaua Colentina neregulamentar, la doar câteva sute de metri de o trecere de pietoni. Ea a fost lovită în plin de o maşină, iar lovitura i-a fost fatală.

Ambulanţa a sosit imediat la locul accidentului. Tânăra a fost transportată de urgenţă la spitalul Floreasca, însă nu a supravieţuit, rănile suferite fiind deosebit de grave. Martorii spun că şoferul a încercat să o evite pe femeie, dar nu a mai reuşit.

Potrivit poliţiştilor, conducătorul auto nu consumase băuturi alcoolice, iar cercetările continuă pentru a stabili cauzele exacte ale producerii accidentului.

Traversarea neregulamentară reprezintă principala cauză de producere a accidentelor rutiere grave în Bucureşti. Din cele 939 de accidente rutiere grave petrecute anul trecut în Capitală, 337 au avut drept cauză săvârşirea acestui gen de abatere de la normele rutiere. În 12 luni ale anului 2010, la nivelul Bucureştiului, au fost aplicate peste 30.000 de sancţiuni contravenţionale pietonilor pentru traversare neregulamentară.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button