Traseul dinaintea morţii lui Dan Condrea, RECONSTITUIT parţial de procurori cu imagini de pe camere

de:
27 mai 2016
0 afișări
Traseul dinaintea morţii lui Dan Condrea, RECONSTITUIT parţial de procurori cu imagini de pe camere

„În continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind accidentul rutier produs la data de 22 mai 2016, soldat cu decesul conducătorului auto, procurori ai Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au reconstituit parțial traseul dinaintea producerii accidentului de circulație, inclusiv prin valorificarea unor înregistrări video surprinse de camerele de supraveghere stradală”, se arată într-un comunicat remis vineri de Parchetul General.

Precizarea Parchetului General vine după ce televiziunile au prezentat imagini luate de la o cameră de luat vederi, în care nu apare și mașina condusă de Dan Condrea, ci doar o mașină a unui martor care a asistat la accident.

CITEŞTE ŞI Fosta soţie a lui Condrea: „El dădea bani la toate partidele la PNL, la PSD. Erau și nume, și sume”

Laura Georgescu, fosta soție a lui Dan Condrea, continuă seria dezvăluirilor despre afacerile Hexi Pharma. Femeia spune că Dan Condrea a dat, începând din 2008, bani la partidele politice, PNL și PSD. Totodată, ea spune că a predat un laptop și acte unei angajate SRI.

Tot în comunicatul publicat vineri, Parchetul General susține că a dispus efectuarea unor analize ADN și că au fost audiați o serie de martori. Asta chiar dacă partenera de viaţă a lui Condrea l-a recunoscut la IML. 

Scenariul lui Mircea Badea despre accidentul în care a murit Dan Condrea 

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, și-a pierdut viața în urma unui accident auto produs pe 22 mai pe un drum din județul Ilfov, în apropiere de localitatea Buftea, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de un copac de pe marginea drumului. 

Ce a declarat primul martor al accidentului lui Condrea, la audieri. FILMUL ACCIDENTULUI MORTAL

Femeia care a fost martor la accidentul în care şi-a pierdut viaţa patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a declarat, miercuri, după ce a fost audiată de procurorii de la Parchetul instanţei supreme, că acesta ar fi încercat să redreseze maşina şi să revină pe şosea însă nu a reuşit.

Cookies