Traseul coloanei lui Gabriel Oprea, filmat de camerele Primăriei Sectorului 1. Imaginile, la Parchet

de:
27 oct. 2015
1 Afișari
Traseul coloanei lui Gabriel Oprea, filmat de camerele Primăriei Sectorului 1. Imaginile, la Parchet

Camerele care au surprins traseul politistului Bogdan Gigina, in seara accidentului, apartin Primariei Sectorului 1, dar si mai multor firme si persoane fizice, a declarat pentru HotNews.ro Adrian Tirlea, purtator de cuvant al Parchetului. Reprezentantii Primariei sectorului 1 spun ca aveau camere de luat vederi chiar in intersectia Calea Plevnei cu bd. Stirbei Voda. Si Primaria Capitalei are camere de luat vederi, dar ele sunt stricate de cinci luni.

Conform sursei citate, imaginile de la mai multe camere de luat vederi aflate pe traseul pe care ar fi trecut coloana oficiala a vice-premierului Gabriel Oprea au ajuns la Parchet.

„Noi avem camere la Parcul Operei, in intersectia de la Calea Plevnei cu bd. Stirbei si am predat imaginile Politiei. In tot sectorul avem circa 90 de camere de luat vederi care au fost montate in cadrul programului de monitorizare a sectorului1”, a declarat pentru HotNews.ro Alex Ichim, purtator de cuvant la Primaria Sectorului 1.

Si Primaria Capitalei are mai multe camere de luat vederi in zona, in cadrul programului de management al traficului, insa acestea nu functioneaza de circa 5 luni si nici pana acum situatia nu a fost rezolvata. Viceprimarul Capitalei, Cornel Pieptea, a declarat saptamana trecuta ca au fost puse in functiune camerele din de luat vederi din partea de sud a orasului, dupa Piata Unirii, iar pentru reabilitarea zonei de Nord inca se lucreaza.

Politistul Bogdan Cosmin Gigina (28 de ani) a decedat saptamana trecuta, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, unde a fost transportat dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa de pe bulevardul Stirbei Voda din Capitala. Potrivit unui comunicat emis de Politia Capitalei joi, 22 octombrie, acesta asigura fluidizarea traficului pentru coloana oficiala a viceprim-ministrului Gabriel Oprea.

Mai mult pe HotNews.ro.

Cookies