Traseul autobuzului 361, modificat temporar în weekend. STB: Schimbarea intervine pentru a permite desfășurarea Marșului Bucharest Pride

06 iul. 2022
713 Afișari
Traseul autobuzului 361, modificat temporar în weekend. STB: Schimbarea intervine pentru a permite desfășurarea Marșului Bucharest Pride
Traseul autobuzului 361, modificat temporar în weekend. STB: Schimbarea intervine pentru a permite desfășurarea Marșului Bucharest Pride | Sursă foto: Facebook-Societatea de Transport București - STB SA

Societatea de Transport București (STB) a anunțat că autobuzele liniei 361 vor funcționa pe un traseu modificat în acest weekend.

STB anunță modificări ale traseului liniei 361 în weekend

STB a anunțat că sâmbătă, în data de 9 iulie 2022, autobuzele liniei 361 vor funcționa pe un traseu modificat. Schimbarea intervine din cauza unor restricții de circulație ce vor fi institute de către Brigada Rutieră în intervalul orar 17:00 – 19:00.

Restricțiile de trafic vor fi instituite pentru desfășurarea „Marșului Bucharest Pride” de anul acesta. Evenimentul va avea loc pe Calea Victoriei, între Piața Victoriei și Strada Frumoasă.

De asemenea, pe lângă modificarea traseului pentru linia de autobuz 361, în perioada desfășurării marșului, mijloacele de transport public ce se vor afla pe: Bulevardul Gheorghe Manu, Bulevardul Dacia, Strada Episcopiei, Strada Știrbei Vodă, Bulevardul Regina Elisabeta și Bulevardul Schitu Măgureanu vor staționa pentru 10 minute.

Vehiculele vor fi coordonare de agenții din cadrul Brigăzii Rutiere București. Aceștia vor lăsa mașinile să circule după trecerea coloanei de participanți și după ridicarea restricțiilor de trafic temporar instituite.

Care va fi traseul pe care vor circula autobuzele

Societate de Transport București a informat și care va fi traseul pe care vor circula autobuzele liniei 361 în ziua de sâmbătă. Astfel că, ruta autobuzului va fi următoarea:

Autobuzele liniei 361 vor circula pe traseul lor de bază, între terminalul „Complex Comercial Băneasa” și Piața Victoriei. Ulterior traseul va fi modificat, pe sensul către „Piața Unirii 2” după cum urmează:

  • Bulevardul Lascăr Catargiu,
  • Bulevardul Gheorghe Magheru,
  • Bulevardul Nicolae Bălcescu,
  • Bulevardul Ion Constantin Brătianu,
  • Piața Unirii.

Circulația autobuzelor liniei 361 nu va fi modificată pe sensul opus.

Cookies