Traseu de autobuz, modificat de STB, în ziua meciului de pe Stadionul „Arcul de Triumf”

24 mart. 2022
316 Afișari
Traseu de autobuz, modificat de STB, în ziua meciului de pe Stadionul „Arcul de Triumf”
Traseu de autobuz, modificat de STB, în ziua meciului de pe Stadionul „Arcul de Triumf” | Sursă foto: Facebook-Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pt Transport Public București Ilfov

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București Ilfov a anunțat că vineri, 25 martie, un traseu de autobuz al STB va fi modificat. Această schimbare a fost făcută din cauza unor restricții de circulație impuse de către Brigada Rutieră.

Traseu de autobuz, modificat de STB

TPBI a anunțat că, în data de 25 martie 2022, linia de autobuz 330 va circula pe un traseu modificat, începând cu ora 14:00. Schimbarea a fost impusă de anumite restricții de circulație pe care Brigada Rutieră le-a instituit în zona Stadionului „Arcul de Triumf”, cu ocazia meciului de fotbal dintre echipele de tineret ale României și Finlandei.

Autobuzele liniei 330 vor circula pe traseul lor de bază, în sensul spre „Piața Presei”, până la Arcul de Triumf. De aici acestea vor avea următorul traseu:

  • Bulevardul Regele Mihai I,
  • Rond Piața Presei,
  • Bulevardul Mărăști,
  • Terminalul Piața Presei.

Traseul autobuzelor, în sensul de mers către capătul de linie „Faur”, va rămâne neschimbat, după cum informează TPBI.

Restricții de circulație în București

Vineri, 25 martie 2022, pe Stadionul „Arcul de Triumf” va avea loc mediul de fotbal între România și Finlanda. Cu ocazia acestui eveniment sportiv, ce va începe la ora 17:15, Brigada Rutieră a instituit anumite restricții de circulație în zonă, conform unor informații transmise pe grupul Info Trafic București și Ilfov.

Astfel că, vor fi instituite următoarele reguli, pe care șoferii din București sunt rugați să le respecte:

  • Circulația va fi restricționată gradual, pe breteaua din dreapta, dinspre strada Alexandru Constantinescu, spre Bulevardul Mărăști. Restricționarea va fi făcută pe sensul de mers dinspre Arcul de Triumf, spre Bulevardul Mărăști, începând cu ora 12:00,
  • Circulația va fi complet restricționată în zonă începând cu ora 14:00,
  • Mașinile nu vor putea fi parcate în zona mai sus menționată, începând de joi, 24 martie 2022, ora 22:00,
  • Oprirea/staționarea vor fi interzise pe banda I de circulație a străzii Alexandru Constantinescu, pe sensul de mers dinspre Arcul de Triumf, către Bulevardul Mărăști, în data de 25 martie, începând cu ora 12:00.
  • Oprirea/staționarea vor fi interzise pe banda I de circulație a Bulevardului Mărăști, pe sensul de mers dinspre Mănăstirea Cașin, spre Piața Montreal. Restricția se va menține pe toată lungimea Stadionului „Arcul de Triumf”, în data de 25 martie, începând cu ora 12:00.
Cookies