TRASEE MODIFICATE pe mai multe linii RATB, în weekend

de:
10 iul. 2015
0 Afișari
TRASEE MODIFICATE pe mai multe linii RATB, în weekend

Astfel, troleibuzele liniei 86 vor circula pe traseul de bază între terminalul ,,Dridu” şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, până la depoul Vatra Luminoasă, în incinta căruia vor efectua manevrele de întoarcere.

Troleibuzele liniei 90 vor circula pe traseul de bază între terminalul ,,Valea Argeşului” şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, până la depoul Vatra Luminoasă, în incinta căruia vor efectua manevrele de întoarcere.

Linia 104 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Cora Pantelimon” şi intersecţia Sos. Pantelimon/Bd. Pierre de Coubertin/Şos. Iancului, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Şos. Iancului, Şos. Mihai Bravu, Bd. Decebal, apoi pe traseul actual.

Pe traseul modificat, autobuzele vor efectua opriri pe Şos. Iancului în staţiile liniei 335, iar pe Şos. Mihai Bravu, în staţiile liniilor 135 şi 311.

Cookies