Transportatorii protestează miercuri în fața Guvernului. Vor aduce 100 de capete de tractor

28 sept. 2021
167 Afișari
Transportatorii protestează miercuri în fața Guvernului. Vor aduce 100 de capete de tractor
Transportatorii protestează miercuri în fața Guvernului. Vor aduce 100 de capete de tractor. Sursă foto: miscareaderezistenta.ro.

Transportatorii protestează miercuri, 29 septembrie, în fața Guvernului. Vor aduce 100 de capete de tractor. Acțiunea de protest este organizată de COTAR.

Transportatorii protestează miercuri în fața Guvernului. Vor aduce 100 de capete de tractor. Protestul este organizat de COTAR – Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România, care își dorește ca problemele din Transporturi să fie rezolvate.

Transportatorii protestează miercuri în fața Guvernului

Iar și iar. Transportatorii ies miercuri, 29 septembrie 2021, în stradă. Aceștia își cer drepturile. Ar fi putut participa 5.000 de persoane/ autovehicule, dar din cauza noilor reguli impuse în București, vor putea participa doar 100 de persoane/ autovehicule.

Recomandăm și: GHID | Ce trebuie să facă asigurații și păgubiții RCA ai City Insurance

Acțiunea de protest va avea loc în intervalul orar 09:00 – 15:00, cu 100 de capete de tractor, în fața Guvernului. La protest vor fi prezenți transportatorii din toate organizațiile și asociațiile patronale: COTAR, UNTRR, APTE 2002, ARTRI, FORT, APULUM și ATM BUCOVINA.

Problemele principale pe care trebuie să le soluționeze Guvernul și Parlamentul României pentru a salva Transporturile:

  • să eliminie impozitarea diurnelor retroactiv, pe ultimii 5 ani;
  • să acorde despăgubirile care nu au fost plătite miilor de șoferi care au ajuns în service-urile auto în ultimul an,
  • să oprească creșterea nejustificată a prețurilor pentru asigurările RCA.

Vor aduce 100 de capete de tractor

Recomandăm și: Percheziții la sediul City Insurance din București. Dobânzi uriașe și conturi false – vizat este Dan Odobescu

Dacă aceste cerințe pe care le au transportatorii nu se vor soluționa în cel mai scurt timp cu putință, se vor organiza proteste în toată România, cu respectarea numărului maxim de participanți. Acțiuni de protest se pot organiza simultan, în sute de locuri din România, unde vor participa zeci de mii de autovehicule, potrivit unui comunicat transmis de COTAR – Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România, conform antena3.ro.

Transportatorii cer statului să oprească această creștere haotică a prețurilor pentru polițele RCA, după ce autorizația de funcționare a City Insurance a fost retrasă de către Autoritatea de Supraveghere Financiară. Șoferii sunt absolut revoltați de prețurile imense pentru asigurările RCA și sunt de părere că situația trebuie să fie gestionată de stat, fiind un serviciu obligatoriu impus pentru cetățeni.

Cookies