ARHIVA B365

Confederaţia Transportatorilor cere demisia a doi directori din Primăria Bucureşti

COTAR îi solicită primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, destituirea lui Ion Dedu, directorul executiv al Direcţiei de Transporturi, Drumuri şi Sistematizarea Circulatiei din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, şi a lui Mădalin Dumitru, directorul general al aceleiaşi Direcţii.

”Venim, la dumneavoastră, cu solicitarea fermă de a-i destitui din funcţiile deţinute, asta evident, în măsura în care nu aveţi nimic de ascuns, sau nu sunteţi co-părtaşi cu domniile lor la toate aceste nelegiuiri. Vom înţelege că, dacă nu acţionaţi în acest caz, aprobaţi tacit toate „neglijenţele” de care s-au făcut vinovaţi Ion Dedu şi Mădălin Dumitru în cei trei-patru ani de scaun”, a declarat Vasile Ştefănescu, preşedintele COTAR, într-un comunicat de presă.

Oamenii de afaceri membrii COTAR îşi motivează cererea printr-un articol publicat în Evenimentul Zilei, care arată că ”directori din Primăria Capitalei sunt suspectaţi că au fabricat documente”, ca să nu aplice penalităţi de sute de mii de euro firmei Apolodor, care se ocupă de lucrările de reabilitare din Centrul Vechi.

”Vă cerem să nu mai acoperiţi aceşti ”falsificatori de documente” şi să lăsaţi organele de anchetă abilitatea să-şi facă datoria reamintindu-vă că, nimeni nu e mai presus de lege şi toţi cei vinovaţi de contractele oneroase pe care le-au încheiat, să de-a socoteală şi să returneze din bunurile lor banii furaţi din bugetul bucureştenilor”, mai spune Vasile Ştefănescu.

Confederaţia reprezintă, la nivel naţional, transportatorii rutieri de persoane, şcolile de conducători auto, transportatori în regim de taxi şi închiriere, precum şi a service-urile auto din România.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button