Transport gratuit cu mijloacele de transport public din București pentru posesorii de bilete la meciurile EURO 2020

28 apr. 2021
94 Afișari
Transport gratuit cu mijloacele de transport public din București pentru posesorii de bilete la meciurile EURO 2020

Vești bune pentru participanţii la Campionatul European de fotbal - UEFA 2020. Aceștia vor circula gratuit cu mijloacele de transport în comun din București, conform unui proiect de hotărâre aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

Conform proiectului de hotărâre, personalul acreditat UEFA (voluntari şi reprezentanţi mass-media) şi deţinătorii de bilete la meciuri vor beneficia de transport public gratuit.

Transport gratuit pentru participanții la EURO 2020 din București

Mai exact, toți deţinătorii de bilete la meciurile campionatului UEFA EURO 2020 vor folosi transportul public local de călători în baza unui card de transport digital, disponibil în aplicaţia UEFA EURO 2020, conectat la datele privind biletele de meci, sau în baza biletului de meci, în ziua meciului, până la ora 23:59 şi ziua următoare.

Personalul acreditat UEFA (voluntari şi reprezentanţi mass-media) va beneficia de această facilitate pe toată perioada organizării campionatului UEFA EURO 2020, în funcţie de programul de lucru, în baza legitimaţiei oficiale pentru personalul acreditat UEFA.

Peste 12.500 de spectatori la fiecare meci

În acest moment este aprobată prezenţa a aproximativ 12.500 de spectatori pentru fiecare meci.

Ediţia din 2020, amânată în noul context epidemiologic pentru anul 2021, va avea loc între 11 iunie şi 11 iulie 2021 și se va desfășura simultan în 11 oraşe europene. Pe stadionul Arena Naţională se vor juca 3 meciuri din grupe şi unul din optimile de finală.

Cookies