Transformers 3: Modelul Victoria’s Secret a stricat tot farmecul

de:
12 aug. 2011
0 Afișari
Transformers 3: Modelul Victoria's Secret a stricat tot farmecul

Joi seară, ne-am propus să mergem la Transformers 3D, la Movieplex de la Plaza România pentru că la IMAX nu îl puteam vedea decât la ora 14.20, când oamenii de rând lucrează şi nu se îmbulzesc la cinematograf.

În urmă cu câteva săptămâni citisem un articol care arăta că filmul nu a fost atât de bine primit de criticii de la nivel internaţional, care o compară pe înlocuitoarea lui Megan Fox cu ”un robot sexual pneumatic”. Dacă atunci nu am dat atât de multă atenţie părerilor criticilor, încă de la începutul filmului mi-am dat seama că aceştia aveau mare dreptate. Fără Megan Fox, parcă nici roboţii nu au mai fost atât de bine dispuşi, Bumblebee nu a mai fost acelaşi Autobot haios şi nici măcar nu s-a mai exprimat printr-o melodie de  la radio, aşa cum obişnuia, în lungmetrajele anterioare.

Nici actorul principal, Shia LaBoeuf, parcă nu a mai avut zvâcul de dinainte, chiar dacă s-a luptat mai mult, în acest lungmetraj, ca să salveze lumea. Să fie oare tot din cauza absenţei lui Megan Fox?

Chiar dacă nu am cunoştinţe aprofundate în domeniu, pot să le dau deplină dreptate criticilor, care au spus că prin lipsa ei de talent actoricesc Rosie Huntington-Whiteley o face pe Megan Fox să arate ca o adevărată actriţă.

Din punctul meu de vedere, nu cred că modelul Victoria’s Secret, care a înlocuit-o pe Fox, a avut vreo replică pe care să o spună cu naturaleţe. Remarcându-se prin proasta interpretare, Huntington-Whiteley parcă ar veni din rândul roboţilor. Mai mult, până şi Autoboţii şi Decepticonii par s-o întreacă în talentul actoricesc. Nici faptul că actriţa a imitat cu succes rolul unei piţipoance de pe plaiurile mioritice nu m-a încântat deloc, ba chiar din contră.

În ciuda efectelor speciale, bune, pe toată durata filmului m-au tot deranjat ochelarii pentru vizionare 3D, prin care vedeam foarte prost, nu mai aveam stare pe scaun în cele două ore şi jumătate de film şi m-au terorizat prin conversaţiile lor inutile şi râsul zgomotos câţiva adolescenţi care probabil au confundat cinematograful cu barurile în care se practică stand-up comedy.

În schimb, filmul, cu excepţia modelului Victoria’s Secret, mi s-a părut, de departe, cel mai bun din serie.

Cookies