Transformarea cartierului Vatra Luminoasă în zonă rezidențială, pe ordinea de zi a ședinței de sector de la 2. Bucureștenii sunt așteptați de primar în Parcul Național

17 apr. 2024
6394 afișări
Transformarea cartierului Vatra Luminoasă în zonă rezidențială, pe ordinea de zi a ședinței de sector de la 2. Bucureștenii sunt așteptați de primar în Parcul Național
Transformarea cartierului Vatra Luminoasă în zonă rezidențială, pe ordinea de zi a ședinței de sector de la 2. Bucureștenii sunt așteptați de primar în Parcul Național | Sursă foto: Captură Radu Mihaiu/Facebook

Primarul Radu Mihaiu îi invită din nou pe bucureșteni la o ședință de sector. Edilul a anunțat că, printre altele, va discuta cu persoanele prezente și despre transformarea cartierului Vatra Luminoasă într-o zonă rezidențială.

Bucureștenii sunt așteptați în Parcul Național

Așa cum ne-am obișnuit deja, primarul Radu Mihaiu va organiza o nouă ședință la care sunt invitate toate persoanele interesate de bună-starea Sectorului 2.

În cadrul acesteia bucureștenii vor avea ocazia de a expune problemele pe care la întâmpină în viața de zi cu zi, în încercarea de a găsit soluții.

„Ședință” va avea loc joi, în data de 18 aprilie 2024, în Parcul Național (în fața Teatrului de Vară). Bucureștenii sunt așteptați la punctul de întâlnirea începând cu ora 18:00.

Primăria Sectorului 2 a transmis următorul mesaj:

Vă așteptăm să ne fiți alături și să participați activ la un schimb de idei utile. Părerea voastră contează pentru noi.

Vatra Luminoasă, printre subiectele ce vor fi discutate

Administrația publică a pus la dispoziție și o listă a subiectelor ce vor fi discutate cu cetățenii. Iată care sunt acestea:

  • Amenajare parc,
  • Sistematizarea cartierului,
  • Zonă rezidențială Vatra Luminoasă.

În data de 26 martie 2024, Radu Mihaiu anunța că Vatra Luminoasă ar putea fi transformată în zonă rezidențială. Odată cu această modificare majoră, cartierul ar urma să aibă reguli speciale atât pentru cetățeni, cât și pentru șoferi.

Inițial, Comisia Tehnică de Circulație și Brigada Rutieră au fost reticente la această propunere, însă, cu ajutorul comunității, cele două instituții au fost convinse. Cu toate astea, edilul din S2 a informat că o astfel de schimbare nu este una ușoară și că nu se va întâmpla peste noapte.

Pe lângă subiectele menționate mai sus, bucureștenii vor afla informații utile și despre proiectele pe care PS2. Vor fi dezbătute atât cele aflate în derulare, cât și cele ce vor fi derulate în viitor:

Ca și la celelalte întâlniri care au avut loc în diferite zone din sector, veți avea ocazia să discutați și despre alte subiecte de interes public și veți afla detalii despre proiectele de viitor pe care le avem în vedere pentru comunitatea noastră.

Cookies