ȘTIRI

Tramvaiului 41, SUSPENDAT pentru WEEKEND. În ce STAŢII OPRESC autobuzele 641

Tramvaiului 41, SUSPENDAT pentru WEEKEND. Linia de tramvai 41 se suspendă în weekendul 20 – 21 august, fiind înființată linia navetă de autobuze 641, ca urmare a unor lucrări de revizie, a anunţat Regia Autonomă de Transport București (RATB) într-un comunicat de presă.

Cu toate acestea, în staţiile RATB s-a instalat haosul de la primele ore ale dimineţii. Călătorii care nu au aflat de schimbare aşteptau în continuare în staţiile de tramvai, neliniştiţi că întârzie foarte mult mijloace de transport în comun, scrie romaniatv.net.

Autobuzele 641, puse la dispoziţie în locul tramvaielor, au fost pline şi nu au putut face faţă numărului mare de călători, mai ales că un autobuz RATB are o capacitate de transport de aproape patru ori mai mică decât cea a unui tramvai. Linia 41 mai este cunoscută ca fiind o linie de metrou uşor, având o viteză mai mare decât cea a tramvaielor obişnuite datorită modului în care a fost planificat.

Tramvaiului 41, SUSPENDAT pentru WEEKEND. Unde opresc autobuzele 641 în locul tramvaielor 41

În vederea executării unor lucrări de revizie la calea de rulare a tramvaielor din linia 41, în zilele de 20 și 21 august 2016, linia 41 se suspendă. Pentru preluarea călătorilor se înființează linia navetă de autobuze 641, care va funcționa între terminalele ‘Piața Presei’ și ‘Ghencea’, pe Bulevardul Expoziției, Bulevardul Mărăști, Bulevardul Mareșal Alexandru Averescu, Strada Turda, Pasajul Grant, Șoseaua Crângași, Șoseaua Virtuții, Pasajul Lujerului, Strada Brașov, Bulevardul Ghencea„, a anunţat RATB.

Autobuzele vor opri pe sensul către terminalul „Ghencea”, pe Bulevardul Mărăști, în stațiile amplasate în zona Institutului de Agronomie și după intersecția cu Strada Alexandru Constantinescu, pe Strada Turda, în stațiile amplasate după intersecția cu Bulevardul Ion Mihalache, respectiv înainte de Pasajul Grant, pe Șoseaua Crângași și Șoseaua Virtuții, în stațiile corespunzătoare liniei 178, precum și în nouă stație situată înainte de Bulevardul Uverturii, pe Strada Brașov, în stațiile corespunzătoare liniilor 105, 173 și 221 precum și în noua stație situată după intersecția cu Bulevardul Timișoara și în terminalul Ghencea, în stația corespunzătoare liniei 221.

Pe celălalt sens, către terminalul „Piața Presei Libere”, autobuzele vor opri pe Strada Brașov, în stațiile corespunzătoare liniilor 105, 173 și 221, precum și în noile stații situate după intersecția cu Drumul Taberei, respectiv înainte de Bulevardul Timișoara, pe Șoseaua Virtuții, în noua stație amplasată după intersecția cu Bulevardul Uverturii, apoi în cele corespunzătoare liniei 178, pe Șoseaua Crângași, în stațiile corespunzătoare liniei 178, pe Strada Turda, în noua stație amplasată după Pasajul Grant, pe Bulevardul Mareșal Alexandru Averescu, în noua stație amplasată după intersecția cu Bulevardul Ion Mihalache, pe Bulevardul Mărăști, în noua stație amplasată după intersecția cu Strada Alexandru Constantinescu, apoi în cele corespunzătoare liniei 330 și în terminalul Piața Presei Libere, în stațiile corespunzătoare liniei 449.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button