„Tramvaiul asta stă să se rupă!”. Un călător STB a pozat burduful prin care poți să vezi afară

05 iul. 2022
10525 Afișari
„Tramvaiul asta stă să se rupă!”. Un călător STB a pozat burduful prin care poți să vezi afară

Bucureștenii care circulă cu transportul în comun de suprafață sunt extrem de nemulțumiți de condițiile pe cate STB le oferă. De data aceasta, un călător a fotografiat un tramvai aproape rupt, care circulă în continuare prin Capitală.

STB a trimis un tramvai aproape rupt pe străzile din București

Astăzi, 5 iulie 2022, au călător a postat pe grupul de Facebook „Reclamații STB (fostul RATB) București” o poză în care se poate observa că tramvaiul în care se afla era rupt de la jumătate. Burduful crăpat reprezintă un pericol pentru oamenii care circulă cu transportul în comun de suprafață.

Cu toate că tramvaiul este vizibil deteriorat, acesta a fost trimis de dimineață pe traseul sau normal, fără a se face reparațiile necesare pentru a oferi călătorilor siguranță.

Iată mesajul transmis de călător:

Din nou un tramvai scos cu defecțiuni pe linia 24 vagonul 122. STB unde este siguranța călătorilor?

„Tramvaiul asta stă să se rupă!”. Un călător STB a pozat burduful prin care poți să vezi afară
„Tramvaiul asta stă să se rupă!”. Un călător STB a pozat burduful prin care poți să vezi afară | Sursă foto: Facebook- Reclamatii STB (fostul RATB) Bucuresti

Fără aer condiționat în mijloacele de transport în comun

O altă nemulțumire pe care o au cei care circulă cu transportul în comun de suprafață, este lipsă aerului condiționat în autobuze, tramvaie și troleibuze. Cu toate că în unele vehicule ale STB sunt aproape 40 de grade Celsius, aerul este pornit doar în cabina șoferilor.

Iată ce spun bucureștenii care circulă cu STB:

  • „Am mers acum pe linia 381, autobuz B571STB e o tigaie pe roți. Pe căldura asta, după ce că nu e aer condiționat, să mai fie și geamurile blocate? Bine că băgați supracontrol, că în rest, vai de steaua voastră”.
  • „Mai dați și voi drumul la aer condiționat in mașini sau trebuie făcută norma de ciordeală ?! De ce nu ieșiți la verificat sau e prea cald pentru voi?”.
  • „Porniți Aerul condiționat (…) ne omorâți în tramvaie și autobuze. Am cerut sa se dea drumul la aer condiționat unui șofer de pe un otokar și m-a luat la mișto întrebându-mă dacă am plătit bilet… în condițiile în care eu am abonament. DE CE TREBUIE SA SUPORTAM NESIMȚIREA (…) ?!?!?”.

Viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu, anunță că încasările companiei au crescut de când au fost introduse aparatele pentru plata cu cardul și biletele unice STB + metrou. Cu toate astea, condițiile de călătorie ce le sunt oferite bucureștenilor nu par să se îmbunătățească.

Cookies