Tramvaiele liniei 40 nu circulă sâmbătă pe Calea Călărași, din cauza unei avarii la rețeaua de apă. TPBI: Călătorii sunt preluați de autobuzele 680

21 iun. 2024
632 afișări
Tramvaiele liniei 40 nu circulă sâmbătă pe Calea Călărași, din cauza unei avarii la rețeaua de apă. TPBI: Călătorii sunt preluați de autobuzele 680
Tramvaiele liniei 40 nu circulă sâmbătă pe Calea Călărași, din cauza unei avarii la rețeaua de apă. TPBI: Călătorii sunt preluați de autobuzele 680. Sursa foto: TPBI/Facebook

TPBI îi anunță pe călătorii STB că, sâmbătă, 22 iunie, tramvaiele liniei 40 nu circulă pe Calea Călărași, ca urmare a executării unor lucrări de remediere a unei avarii la rețeaua de apă. Călătorii vor fi preluați de linia navetă 680.

TPBI: Tramvaiele liniei 40 nu circulă sâmbătă pe Calea Călărași

Tramvaiele liniei 40 nu vor circula sâmbătă pe Calea Călărași. Călătorii vor fi preluați de linia navetă 640, anunță Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI).

Astfel, sâmbătă, 22 iunie 2024, tramvaiele liniei 40 vor circula pe un traseu modificat, ca urmare a executării unor lucrări de remediere a unei avarii la rețeaua de apă de pe Calea Călărași nr. 151.

TPBI anunță că, pentru preluarea călătorilor din zonele în care nu vor circula tramvaiele, se înființează în această zi linia navetă de autobuz 640.

Călătorii trebuie să știe că tramvaiele liniei 40 vor circula pe traseul obișnuit între capătul de linie „Chimopar” și intersecția Bd. Basarabia/ Bd. Chișinău, apoi traseul se modifică în ambele sensuri pe Bd. Chișinău, Șos. Pantelimon, Șos. Iancului, Bd. Pache Protopopescu, Str. Traian, Calea Călărași, Bd. Corneliu Coposu, Str. Sf. Vineri, capătul de linie „Piața Sf. Vineri”.

Alte noutăți

Autobuzele liniilor 103 și N109 întorc din nou, începând de miercuri, 19 iunie, la Isovolta, ca urmare a finalizării lucrărilor la rețeaua de distribuție a gazelor naturale de la capătul de linie „Isovolta”.

Astfel, autobuzele liniei 103 circulă între „Pantelimon” și „Isovolta” pe traseul următor: „Pantelimon”, Șoseaua Pantelimon, Șoseaua Gării Cățelu, Șoseaua Dudești Pantelimon, Șoseaua Industriilor, Drumul între Tarlale, „Isovolta” și retur.

De asemenea, autobuzele liniei N109 circulă între capătul de linie „Piața Unirii 2” și capătul de linie „Isovolta” pe traseul următor: „Piața Unirii 2”, Bd. Ion Constantin Brătianu, Bd. Corneliu Coposu, Calea Călărași, Bd. Basarabia, Șos. Industriilor, Drumul între Tarlale, „Isovolta”, cu întoarcere pe Drumul între Tarlale, Șos. Industriilor, Bd. Basarabia, Calea Călărași, Bd. Corneliu Coposu, Str. Halelor, „Piața Unirii 2”.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies