Tramvaiele liniei 21 revin pe Șoseaua Colentina, pe sub Pasajul Doamna Ghica. Totodată, 8 linii de autobuz își reiau circulația pe linia de tramvai

31 mart. 2023
4307 Afișari
Tramvaiele liniei 21 revin pe Șoseaua Colentina, pe sub Pasajul Doamna Ghica. Totodată, 8 linii de autobuz își reiau circulația pe linia de tramvai
Tramvaiele liniei 21 revin pe Șoseaua Colentina, pe sub Pasajul Doamna Ghica. Totodată, 8 linii de autobuz își reiau circulația pe linia de tramvai. Sursa foto: Facebook/ TPBI

A fost finalizată montarea tablierului metalic de la Pasajul Doamna Ghica, iar TPBI anunță că, începând de sâmbătă, 1 aprilie, tramvaiele liniei 21 revin pe Șoseaua Colentina. Tot începând de sâmbătă, 8 linii de autobuz își vor relua circulația pe linia de tramvai, iar o altă linie-navetă de autobuz va fi suspendată.

TPBI: Tramvaiele liniei 21 revin pe Șoseaua Colentina

Tramvaiele liniei 21 își vor relua traseul pe Șoseaua Colentina începând de sâmbătă, 1 aprilie 2023.

Tramvaiele 21 își vor relua traseul de bază cuprins între capătul de linie „Pasaj Colentina” și capătul de linie „Piața Sfântul Gheorghe”, TPBI anunță că linia-navetă de autobuz 621 va fi suspendată.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a decis această măsură ca urmare a finalizării lucrărilor necesare pentru circulația în siguranță a tramvaielor de către operatorul de transport.

8 linii de autobuz își reiau circulația pe linia de tramvai

Tot începând de sâmbătă, 1 aprilie 2023, autobuzele liniilor 409, 409B, 411, 412, 413, 417, 467 și 468 își vor relua circulația pe linia de tramvai de la rondul Bucur Obor până la Pasaj Colentina, dar și pe sensul opus, de la Pasaj Colentina până la intersecția Șoseaua Colentina/ Strada Ziduri Moși.

Stadiul lucrărilor la Pasajul Doamna Ghica

Amintim că, săptămâna aceasta, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a fost în vizită pe șantierul de la Pasajul Doamna Ghica și, într-o conferință de presă, a declarat că lucrările sunt în grafic și că a fost finalizată montarea tablierului metalic. De asemenea, conform termenului asumat, șoferii ar urma să circule pe pasaj la începutul acestei toamne.

Pasajul Doamna Ghica ar urma să fie dat în trafic în luna septembrie. Până atunci, mai sunt de montat predalele și urmează să fie turnat asfaltul. Aceste lucrări pot fi realizate fără să fie întreruptă și afectată circulația tramvaielor.

La această vizită a fost prezent și primarul Sectorului 2:

După montarea predalelor se va face o suprabetonare, iar după aceea se pune asfaltul și elementele de iluminat. Eu sunt mai optimist, sper ca spre sfârșitul verii să se circule pe pasaj, a declarat Radu Mihaiu.

Cookies