Tramvaiele 41, blocate la capătul de linie Piața Presei pentru tăierea unui copac. S-a înființat linia navetă 641, anunță STB | UPDATE

02 apr. 2024
2931 Afișari
Tramvaiele 41, blocate la capătul de linie Piața Presei pentru tăierea unui copac. S-a înființat linia navetă 641, anunță STB | UPDATE
Tramvaiele 41, blocate la capătul de linie Piața Presei pentru tăierea unui copac. S-a înființat linia navetă 641, anunță STB | Sursă foto: Societatea de Transport București - STB SA / Facebook

Societatea de Transport București anunță că linia de tramvai cu indicativul 41 este blocată la capătul de linie Piața Presei. Călătorii vor fi preluați de linia navetă 641.

UPDATE, ora 19:07: STB anunță că linia 41 funcționează normal, după ce a fost blocată timp de 90 de minute.

Linia 41 funcționează normal. Blocare: 90 de minute (17:10-18:40).

Se îndepărtează un copac de mari dimensiuni care ar putea cădea pe șina de tramvai

STB îi informează pe călători, printr-o postare făcută pe contul de Twitter, că tramvaiele 41 sunt blocate la capătul de linie Piața Presei pentru tăierea unui copac de mari dimensiuni care s-ar putea prăbuși pe șine, având în vedere avertizarea de cod portocaliu de vânt.

Călătorii vor fi preluați de linia navetă 641.

Linia 41 – blocată la capătul de linie Piața Presei. Cauza: îndepărtarea unui copac de mari dimensiuni, care prezintă pericol pentru tramvaie. Pentru preluarea fluxului de călători, s-a înființat linia 641, de la Ghencea la Piața Presei.

Codul portocaliu de vânt a creat pagube în București

O aavertizare de cod portocaliu de vânt a fost emisă de ANM pentru București, marți, 2 aprilie, în intervalul orar 8:00-18:00. În continuare, până la ora 22:00, vântul va bate cu putere, sub un cod galben.

Pe parcursul zilei de marți (2 aprilie) vântul va avea intensificări susținute în toată țara, cu viteze de 55…65 km/h, iar local de 70…80 km/h. Pe alocuri se vor semnala vijelii. În zona montană înaltă, rafalele vor depăși 90…110 km/h.

Notă: În zona montană înaltă, în general la altitudini de peste 1600 m se vor semnala precipitații mixte, iar în Munții Apuseni și în nordul Carpaților Orientali se vor acumula cantități de apă de 10…20 l/mp.

Cod galben de vânt | Caputră ecran: ANM
Cod galben de vânt | Caputră ecran: ANM

Din cauza vântului puternic care a pus la pământ copaci înalți și putrezi, mai multe străzi și bulevarde din Capitală au fost blocate. Autobuze, tramvaie și troleibuze STB au fost blocate zeci de minute.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies