Tramvaiele 32 circulă pe o linie „verde neîntrerupt” pe Calea Rahovei din București. Noi rulouri de gazon au fost așternute

05 iun. 2023
2463 Afișari
Tramvaiele 32 circulă pe o linie „verde neîntrerupt” pe Calea Rahovei din București. Noi rulouri de gazon au fost așternute
Tramvaiele 32 circulă pe o linie „verde neîntrerupt” pe Calea Rahovei din București. Noi rulouri de gazon au fost așternute. Sursa foto: Facebook/ Infrastructură 5

Autoritatea locală anunță că a avut o nouă „misiune”: au fost așternute noi rulouri de gazon pe Calea Rahovei din București, iar acum tramvaiele 32 circulă pe o linie „verde neîntrerupt”.

Tramvaiele 32 circulă pe o linie „verde neîntrerupt” pe Calea Rahovei

Pe modelul piesei „Vara nu dorm”, devenită hit în anul 2012, autoritatea locală anunță pe pagina de Facebook că echipele PS5 lucrează noaptea:

⚠️ Noi noaptea lucrăm 🌙, transmite Infrastructură 5.

Vineri spre sâmbătă noapte (2/3 iunie 2023) au fost așternute noi rulouri de gazon pe linia tramvaiului ce trece pe Calea Rahovei din București.

Acum, linia 32 este „verde neîntrerupt”, spune sursa citată:

Noi noaptea lucrăm.
Ieri noapte am avut o nouă misiune: am așternut noi rulouri de gazon pe linia tramvaiului ce trece pe Calea Rahovei.

Acum linia 32 este verde neîntrerupt.

Ce părere au bucureștenii din Sectorul 5

Postarea a strâns peste 40 de aprecieri, a fost distribuită de 3 ori, dar a strâns și câteva comentarii de la bucureșteni. Oamenii reamintesc și de punerea în circulație a noilor tramvaie Imperio pe linia 32, dar cer și un gard între linia de tramvai și carosabil, ori gazon și pe Șoseaua Alexandriei:

  • „Și după să nu vă mirați de ce nu apar tramvaiele noi în peisaj”, spune C.M.
  • „Vă rog să puneți între liniile de tramvai și un gard, pt că zi de zi trec liniile călcând gazonul și punându-și viata în pericol locuitorii educați ai Bucureștiului!”, transmite D.V.
  • „De ce nu puneți gazon și pe Șos. Alexandriei, de la Piața Rahova până la Teiuș, este întrerupt sunt plăci de beton apoi iar gazon”, spune I.A.

Linia tramvaielor 32 aparține Societății de Transport București (STB), se întinde pe o lungime de 5,6 kilometri și are 11 stații. Tramvaiele 32 fac legătura între cartierul Rahova și Piața Unirii. Traseul liniei începe de la „Depoul Alexandria”.

Cookies