Tramvaiele 25 revin, de luni, la circulația pe ambele sensuri de pe Bd. Timișoara, unde a fost șantier Termoenergetica. PMB: Șina a fost readusă la starea inițială

24 mart. 2024
1511 Afișari
Tramvaiele 25 revin, de luni, la circulația pe ambele sensuri de pe Bd. Timișoara, unde a fost șantier Termoenergetica. PMB: Șina a fost readusă la starea inițială
Tramvaiele 25 revin, de luni, la circulația pe ambele sensuri de pe Bd. Timișoara, unde a fost șantier Termoenergetica. PMB: Șina a fost readusă la starea inițială. Sursa foto: PMB

De luni, 25 martie, tramvaiele 25 revin la circulația pe ambele sensuri de pe Bulevardul Timișoara. Până de curând, aici a fost șantier pentru reabilitarea sistemului de termoficare, iar municipalitatea anunță că șina a fost readusă la starea inițială.

Tramvaiele 25 revin la circulația pe ambele sensuri de pe Bulevardul Timișoara

Începând de luni, 25 martie 2024, tramvaiele 25 vor circula, din nou, pe ambele sensuri de pe Bulevardul Timișoara:

Linia tramvaiului 25 revine de luni, 25 martie 2024, la circulația pe ambele sensuri pe Bulevardul Timișoara, anunță PMB într-o postare pe Facebook.

Șina a fost readusă la starea inițială, după ce au fost terminate lucrările pentru modernizarea sistemului de termoficare. Au fost înlocuite conducte vechi și ruginite pe o distanță de 3,6 km între Bulevardul Timișoara – Strada Brașov și Bulevardul Timișoara- Bulevardul Doina Cornea.

Calea de rulare a tramvaiului a fost readusă la starea inițială după finalizarea în timp record a lucrărilor pentru modernizarea sistemului de termoficare pe o distanță de 3,6 km între Bulevardul Timișoara – Strada Brașov și Bulevardul Timișoara- Bulevardul Doina Cornea, anunță municipalitatea.

Amintim că, sâmbătă și duminică, 23 și 24 martie, linia 25 a fost suspendată, tocmai pentru a se face lucrările necesare la calea de tramvai de pe Bulevardul Timișoara, astfel încât să fie reluată circulația în ambele sensuri.

În aceste două zile, călătorii au fost preluați de tramvaiele liniei 12 (pe traseul cuprins între capătul de linie „CFR Progresul” și capătul de linie „Gara Basarab”, și autobuzele liniei 625 (pe traseul cuprins între „Depoul Militari” și stația „Drumul Sării”).

Sursa foto: PMB
Sursa foto: PMB

Lucrările de pe Bd. Timișoara (Obiectivul I – Magistrala I Vest) au fost gata în timp record: 5 luni. Bucureștenii care locuiesc în cartierele Drumul Taberei, Militari și Rahova nu ar mai trebui să aibă probleme cu apa caldă și căldura, potrivit municipalității. Acum, noile conducte au o garanție de 30 de ani. Țevile de aici erau vechi de 50 de ani.

Te-ar mai putea interesa și: Un nou șantier pentru modernizarea sistemului de termoficare din București. La final, nu vor mai fi probleme cu apa caldă și căldura pentru bucureștenii din Sectorul 4, promite Nicușor Dan

Cookies