Tramvaiele 10, blocate pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, pe sensul spre Obor. STB anunță că s-a produs un accident pe șine | UPDATE

22 mai 2024
720 afișări
Tramvaiele 10, blocate pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, pe sensul spre Obor. STB anunță că s-a produs un accident pe șine | UPDATE
Tramvaiele 10, blocate pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, pe sensul spre Obor. STB anunță că s-a produs un accident pe șine | Sursa foto: Facebook - Societatea de Transport București - STB SA

Societatea de Transport București (STB) îi anunță pe călători că tramvaiele de pe linia 10 sunt blocate pe Bulevardul Iancu de Hunedoara. Un accident a blocat circulația mijloacelor de transport.

UPDATE: Linia 10 funcționează normal pe Bd. Iancu de Hunedoara. Tramvaiele au fost blocate și au circulat deviat timp de 43 de minute.

Linia 10 funcționează normal pe Bd. Iancu de Hunedoara. Blocare și deviere: 43 de minute (10:25-11:08).

Tramvaie blocate pe Bd. Iancu de Hunedoara

STB a făcut anunțul pe pagina rețelei de socializare „X”, fostă Twitter, la ora 10:41. Tramvaiele sunt blocate la plecarea din stația Pasaj Victoria, pe sensul spre Bucur Obor.

Linia 10 – blocată pe Bd. Iancu de Hunedoara, la plecarea din stația Pasaj Victoria, pe sensul spre Bucur Obor. Cauza: eveniment de circulație.

Mai multe informații despre accidentul de pe Bd. Iancu de Hunedoara a oferit un membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov”, grup de Facebook administrat de Info Trafic România. Acesta susține că un pieton ar fi fost accidentat.

Accident sau ceva pieton cu transportul public Hunedoara + Roma. 

Un expert al grupului confirmă:

Pieton accidentat, ora 10:25.

Alte probleme pe traseele STB din această dimineață

Pe traseele mijloacelor de transport public STB au fost mai multe probleme în această dimineață.

Pe la ora 9, STB anunța că linia 47 este blocată în zona Calea 13 Septembrie/Șoseaua Progresului, pe sensul spre Piața Unirii din cauza unui tramvai defect. Linia a fost blocată între orele 08:40-09:00.

Și pe linia 62 au fost probleme, troleibuzele fiind blocate în zona Șoseaua Cotroceni – Bulevardul Geniului, pe sensul spre Gara de Nord, din cauza lipsei de tensiune. Acestea au fost blocate jumătate de oră, între 09:10-09:38.

Totodată, din cauza unui tramvai rămas pe separator, liniile 10, 11 si 25 au fost blocate, aproximativ un sfert de oră (09:20-09:35), în zona Bulevardul Timișoara – Bulevardul Paul Teodorescu, pe sensul spre depoul Militari, respectiv spre Bd. Doina Cornea.

Liniile 79 și 86 au fost blocate pe Str. Cavaler de Flondor, pe sensul spre Arena Națională, din cauza unui troleibuz care s-a defectat. După 20 de minute (10:25-10:45), liniile s-au deblocat.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies