Tramvaiele 1 și 10 sunt blocate la Piața Sudului, pe Șoseaua Olteniței. STB: Nu este tensiune în rețeaua de contact | UPDATE

26 mart. 2024
3783 Afișari
Tramvaiele 1 și 10 sunt blocate la Piața Sudului, pe Șoseaua Olteniței. STB: Nu este tensiune în rețeaua de contact | UPDATE
Tramvaiele 1 și 10 sunt blocate la Piața Sudului, pe Șoseaua Olteniței. STB: Nu este tensiune în rețeaua de contact | Sursă foto: Societatea de Transport București - STB SA/Facebook

Tramvaiele de pe liniile 1 și 10 sunt blocate la Piața Sudului, anunță Societatea de Transport București. Zeci de oameni așteaptă în stații.

UPDATE, ora 9:26: Liniile 1 și 10 funcționează normal. Tramvaiele au fost blocate timp de 44 de minute.

Liniile 1 și 10 funcționează normal pe Șos. Olteniței. Blocare și deviere: 44 de minute (08:33-09:17).

Tramvaie blocate la Piața Sudului

Societatea de Transport București anunță, pe pagina de Twitter, că liniile 1 și 10 sunt blocate pe Șoseaua Olteniței, la Piața Sudului. Tramvaiele nu pot circula din cauza lipsei de tensiune în rețeaua de contact.

Liniile 1 și 10 – blocate pe Șos. Olteniței, la Piața Sudului, pe ambele sensuri, din cauza lipsei de tensiune în rețeaua de contact.

Persoanele care au planificată o călătorie trebuie să țină cont de faptul că mijloacele de transport de pe liniile menționate mai sus ar putea să ajungă în stații cu întârziere.

Un martor a publicat pe Twitter următoarea imagine, în care se observă stația plină de călători care așteaptă tramvaiul în zona Afi Cotroceni.

Călătorii așteaptă în stație | Sursa foto: STB - Twitter
Călătorii așteaptă în stație | Sursa foto: STB – Twitter

Tramvaiele 25 și 41 au fost blocate de dimineață

Au fost întâmpinate probleme și pe liniile 25 și 41 în această dimineață, acestea fiind blocate o oră. Tramvaiele au fost blocate din cauza unui vagon care a deraiat în apropiere de mall Plaza România. Au fost înregistrate și alte probleme care au dus la blocaje și dereglări de ritmicitate.

În jurul orei 05:50, un membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov” a transmis că un tramvai 41 a deraiat la intersecția dintre Strada Brașov și Bulevardul Timișoara. Ca urmare a acestui incident, atât linia 41, cât și 25 au fost blocate.

Tramvaiele 25 si 41 – blocate in zona Str. Brașov/Bd. Timișoara, pe sensul spre Ghencea. Cauza: deraiere. Pentru preluarea fluxului de calatori s-a format linia naveta 641.

Vagonul care a deraiat este unul vechi, reabilitat recent de STB.

La fața locului s-au deplasat echipaje de intervenții ale Societății pentru a readuce tramvaiul pe calea de rulare și a debloca circulația mijloacelor de transport public.

Cele două linii au fost blocate o oră.

25 și 41 funcționează normal în zona Str. Brașov/Bd. Timișoara. Blocare: 60 de minute (05:25-06:25).

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies