Tramvaiele 1, 7 ,10 și 25 nu mai opresc o vreme în stația „Piața Eroii Revoluției”, anunță STB. Se fac lucrări pentru modernizarea peroanelor

09 mai 2024
23559 afișări
Tramvaiele 1, 7 ,10 și 25 nu mai opresc o vreme în stația „Piața Eroii Revoluției”, anunță STB. Se fac lucrări pentru modernizarea peroanelor
Tramvaiele 1, 7 ,10 și 25 nu mai opresc o vreme în stația „Piața Eroii Revoluției”, anunță STB. Se fac lucrări pentru modernizarea peroanelor | Sursă foto: TPBI

Societate de Transport București (STB) le transmite bucureștenilor că 4 linii de tramvai din oraș nu vor mai efectua opriri în stația cu numele „Piața Eroii Revoluției”. Această modificare intervine pentru a permite efectuarea unor lucrări.

Liniile 1, 7 ,10 și 25 nu mai opresc în stația „Piața Eroii Revoluției”

În dimineața zilei de 9 mai 2024, Societate de Transport București (STB) le-a transmis celor care folosesc mijloacele de transport public din Capitală că 4 linii de tramvai nu vor mai opri în stația „Piața Eroii Revoluției” aflată în Sectorul 4.

Mai precis, este vorba despre următoarele linii:

  • Tramvaiul 1,
  • Tramvaiul 7,
  • Tramvaiul 10,
  • Tramvaiul 25.

Societate responsabilă de transportul public le-a transmis oamenilor și motivul pentru care a fost luată această decizie. Mai precis, schimbarea intervine pentru a permite efectuarea unor lucrări de modernizare a peroanelor.

Modificarea va afecta ambele sensuri de mers. Iată anunțul publicat pe contul de „X” (fost Twitter) STB SA Clienți:

Tramvaiele liniilor 1, 7, 10 și 25 nu mai efectuează opriri în stația „Piața Eroii Revoluției”, situată pe Șoseaua Viilor, pe ambele sensuri. Cauză: lucrări de modernizare a peroanelor.

STB nu a anunțat pentru cât timp va fi valabilă modificarea.

Te-ar mai putea interesa și:

Panouri digitale de informare STB, montate și în Gara de Nord

În data de 6 mai 2024, Nicușor Dan le-a transmis bucureștenilor că sistemul digital de informare al călătorilor STB a fost extins. Mai precis, panourile care arată în câte minute ajung mijloacele de transport în comun au fost montate și în Gara de Nord.

Extindem sistemul digital de informare pentru călători și în Gara de Nord, principalul punct feroviar de intrare și ieșire din Capitală. Acum, pasagerii aflați în gară au posibilitatea să afle toate informațiile necesare continuării călătoriei în București.

Respectivele panouri au fost așezate atât în zona Biroului de informații din gară, cât și la fiecare intrare a acesteia. În cea mai mare gară din București ajung 8 linii STB de autobuz, și 2 de troleibuz.

De asemenea, în Gara de Nord au stații și trenuri ale Magistralei M2 de metrou.

Cookies