Tramvaie de pe B-dul Tei cu trasee scurtate. Alternative de circulație

11 dec. 2021
148 Afișari
Tramvaie de pe B-dul Tei cu trasee scurtate. Alternative de circulație
Tramvaie de pe B-dul Tei cu trasee scurtate. Alternative de circulație

Liniile de tramvai 16 și 36, care circulă pe b-dul Lacul Tei, vor avea trasee scurtate în ziua de sâmbătă, 11 decembrie.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus ca liniile 16 și 36 să funcționeze pe trasee scurtate în ziua de sâmbătă, 11 decembrie. Măsura a fost dispusă pentru remedierea unei avarii la rețeaua de contact a tramvaielor pe Șoseaua Petricani. Astfel, tramvaiele liniilor 16 și 36 vor circula de la terminalele „Piața Sfânta Vineri”, respectiv „Republica”, până la terminalul „Bulevardul Lacul Tei”.

Linie navetă de transport: autobuzul 636

Pentru preluarea călătorilor în zona părăsită de tramvaie, va fi înființată linia navetă de autobuz 636, care va funcționa pe traseul: terminal „Platforma Industrială Pipera”, Bd. Dimitrie Pompeiu, Șos. Petricani, Bd. Lacul Tei și retur.

Pe sensul spre „Bd. Lacul Tei”, autobuzele vor efectua stațiile: Platforma Industrială Pipera, Metrou Pipera, Rocin, Șoseaua Petricani, Fabrica de Glucoză, Ștrandul Tei, Șos. Petricani, Bd. Lacul Tei, iar pe sensul spre „Platforma Industrială Pipera” vor opri în stațiile: Bd. Lacul Tei, Ștrandul Tei, Fabrica de Glucoză, Șoseaua Petricani, Rocin, Metrou Pipera, Platforma Industrială Pipera.

TPBI este primul organism creat la nivel regional care a fost constituit sub forma unei structuri de cooperare a celor 42 de autorități publice locale din regiune, primind mandat din partea acestora pentru înființarea, organizarea, reglementarea, exploatarea, monitorizarea și gestionarea serviciului de transport public de călători pe toată aria de competență, conform Regulamentului CE 1370/2007.

Cookies