Tramvaie blocate pe șine în București. Circulația a fost reluată UPDATE

29 iul. 2021
2966 Afișari
Tramvaie blocate pe șine în București. Circulația a fost reluată UPDATE
Tramvaie blocate pe șine în București. Circulația urmează să fie reluată în cel mai scurt timp posibil. Sursă foto: http://ratb.stfp.net/

Tramvaie blocate pe șine în București. Mai exact, la intersecția Șoseaua Giurgiului cu Șoseaua Olteniței, zona Eroii Revoluției.

Tramvaie blocate pe șine în București. Circulația urmează să fie reluată în cel mai scurt timp posibil.

UPDATE: Circulația tramvaielor 7, 10, 19 și 25 a fost reluată în zona Piața Eroii Revoluției din Sectorul 4 al Capitalei.

Tramvaiele au fost blocate pe șine vreme de 45 de minute.

Tramvaie blocate pe șine în București

Tramvaiele au rămas blocate la intersecția Șoseaua Giurgiului cu Șoseaua Olteniței, în intersecția Eroii Revoluției din Sectorul 4 al Capitalei.

Recomandăm și: Este o mașină de tuns iarba? O altă mașină a ajuns pe șinele de tramvai din București FOTO

Liniile tramvaielor 7, 10, 19 și 25 sunt blocate din cauza unei defecțiuni a unui tramvai.

Sursă foto: Captură / Twitter

Circulația tramvaielor urmează să fie reluată în cel mai scurt timp posibil.

Tramvaie implicate în accidente

Amintim că, un accident violent s-a produs sâmbătă între un autobuz STB și un tramvai în zona Liberty Center din Sectorul 5 al Capitalei. În urma impactului, au fost rănite cel puțin două persoane, potrivit Antena3.ro.

Recomandăm și: Accident grav în București. Un autobuz STB și un tramvai s-au ciocnit în zona Liberty Mall din Capitală

La fața locului au ajuns imediat cinci ambulanțe SMURD, o motocicletă SMURD, un echipaj al serviciului de descarcerare, dar și un echipaj de pompieri, potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

În luna mai a anului trecut, un accident grav a avut loc în zona Eroii Revoluției din Sectorul 4 al Capitalei. Două tramvaie s-au ciocnit frontal, respectiv un tramvai 11 și un tramvai 7. În urma impactului șapte persoane au fost rănite.

Se pare că vinovat pentru accidentul dintre tramvaie ar fi fost vatmanul tramvaiului de pe linia 7. Potrivit informațiilor transmise de autorități la acea dată, se pare că macazul garniturii pe care circula tramvaiul 7 nu a fost schimbat. Știm cum toții că, pe mai multe linii, vatmanii trebuie să coboare din tramvai și să schimbe macazul manual.

Cei doi vatmani au fost testați cu aparatele alcooltest pentru a stabili dacă erau sub influența alcoolului în momentul producerii accidentului din zona Piața Eroii Revoluției din București. Rezultatul a fost zero pentru cei doi vatmani.

Cookies