ARHIVA B365

Traian Băsescu va participa, luni, la o emisiune la TVR

Traian Băsescu este invitat la emisiunea „Vorbeşte liber!”, de la TVR 1, care va fi difuzată luni seară, de la ora 21.00. Un anunţ în acest sens a fost postat pe pagina de Facebok a emisiunii, scrie romaniatv.net.

Realizatorul emisiunii, Sorin Avram, a declarat pentru MEDIAFAX că doreşte să abordeze cu fostul preşedinte toate problemele de actualitate.

„Voi aborda toate temele la zi. Am transmis domnului Traian Băsescu temele şi a fost de acord cu ele”, a precizat Avram.

Din 21 decembrie 2014, când şi-a încheiat cel de-al doilea mandat, fostul preşedinte nu a mai participat la nicio emisiune televizată şi a transmis că se simte foarte bine în mijlocul familiei.

Nici în ultimele două săptămâni la izbucnirea scandalului privind-o pe Elena Udrea, Traian Băsescu nu a acordat interviuri în care să explice poziţia sa în legătură cu situaţia acesteia şi cu declaraţiile pe care fostul lider al PMP le-a făcut. În schimb, el a participat la Congresul PMP, unde a făcut câteva precizări pe acest subiect.

De asemenea, el s-a dus, miercuri, la sediul PMP, pentru a-şi lua în primire biroul care i-a fost amenajat încă din luna decembrie a anului trecut.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button