ȘTIRI

Traian Băsescu va fi audiat miercuri la Parchetul General

Informatia a fost furnizata de Lucian Bolcas, avocatul care o reprezinta pe Gabriela Firea, sambata seara, in emisiunea Q&A de la Antena 3, informeaza ziare.com.

Bolcas sustine ca Traian Basescu urmeaza sa se prezinte miercuri, in fata procurorilor, pentru a raspunde la intrebari in legatura cu dosarul in care senatorul Gabriela Firea a depus plangere pentru santaj dupa ce a fost amenintata public ca s-ar putea sa nu-si mai gaseasca sotul acasa.

„O reprezint pe doamna senator Firea pentru ca este vorba despre un om, despre o femeie, despre un senator al Romaniei care-si apara demnitatea ei, si de femeie, si de senator in fata a ceea ce Paler spunea ca este „un val de marlanie”. Aceasta este esenta dosarului”, a spus Bolcas.

Avocatul a mai spus si ca a depus o cerere pentru a participa la audierea lui Traian Basescu si ca cererea a fost aprobata.

Plângerea a fost depusă  dupa ce fostul presedinte a spus despre Gabriela Vranceanu Firea ca este „o buna jurnalista, dar este catastrofala ca jurist”.

„Mai bine ar sta in banca ei si s-ar ocupa ce se intampla pe mosia sotului ei, unde e primar. Ca s-ar putea sa nu il mai gaseasca intr-o zi acasa, daca nu e atenta. Inteleg ca in parohia lui se intampla destule lucruri rele”, a spus Traian Basescu, in data de 14 aprilie 2014.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button