Traian Băsescu se pregătește să părăsească vila de protocol din București. Lucrurile familiei fostului președinte sunt încărcate în dube

03 iun. 2022
204 Afișari
Traian Băsescu se pregătește să părăsească vila de protocol din București. Lucrurile familiei fostului președinte sunt încărcate în dube
Traian Băsescu se pregătește să părăsească vila de protocol din București. Lucrurile familiei fostului președinte sunt încărcate în dube. Sursa foto: Agerpres/ Arhiva

După 2 zile de întârzieri, Traian Băsescu se pregătește să elibereze vila de protocol din București. Vineri dimineață au ajuns două dube la imobilul pe care familia Băsescu trebuie să-l părăsească, după ce instanța a decis că Traian Băsescu a fost colaborator al Securității.

Traian Băsescu eliberează vila de protocol din București

Fostul președinte al României urmează să elibereze vila de protocol și să se mute într-un apartament din București.

Vineri dimineață au ajuns două dube la vila lui Traian Băsescu, potrivit antena3.ro.

Un reprezentant al RAAPPS a venit, joi, la vila de protocol și a fost întâmpinat de Maria Băsescu. O oră a durat vizita acestuia, iar la puțin timp după ce a plecat, a sosit o dubă în care au fost încărcate mai multe lucruri.

Oamenii au început să încarce lucruri și în această dimineață, în cele două dube ajunse la vila de protocol în care a locuit Traian Băsescu.

Încă nu se știe dacă Traian și Maria Băsescu vor părăsi chiar astăzi vila de protocol.

Termenele nu au fost respectate

Primul termen a fost valabil 60 de zile. Locuința de protocol trebuia eliberată până miercuri, 1 iunie 2022, conform unui comunicat transmis de Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat.

Săptămâna trecută, RAAPPS i-a acordat lui Traian Băsescu încă 5 zile pentru eliberarea vilei de protocol din București, dar nici acest termen nu a fost respectat.

Fostul președinte al țării a pierdut beneficiile, printre care și dreptul de a folosi vila de protocol, după ce instanța a decis că Traian Băsescu a fost colaborator al Securității.

Băsescu: „Nu stau la mila statului român”

Fostul președinte al României a declarat că și-a cumpărat un apartament frumos în Capitală și că nu are niciun regret după vila de protocol.

„Mi-e foarte bine. Credeți-mă că nu am niciun regret personal după locuința de protocol, mi-am cumpărat un apartament foarte frumos, așa că nu stau la mila statului român. (…) Maria e oricum mulțumită, atât timp cât suntem împreună”, a declarat Traian Băsescu, potrivit realitatea.net.

Cookies