ARHIVA B365

Traian Băsescu: Să vedem dacă voi candida la Parlament

Până pe 15 septembrie în toate organizaţiile să se depună solicitări de a fi pe listele de candidaţi pentru alegerile legislative. Am făcut o recomandare şi anume, preşedinţii de organizaţii să recomande doritorilor să fie oameni care au o meserie. Când spun oameni care ua o meserie nu mă refer la oameni care să aibă o diplomă, ci la oameni care să-şi fi practicat meseria şi care să fie politicieni liberi„, a decalarat preşedintele PMP Traian Băsescu, la finalul CEX PMP.

Traian Băsescu a afirmat că un proaspăt absolvent, fără o meserie, care „se trezeşte parlamentar” nu va face rabat de la slugărnicie pentru a rămâne în politică.

Atunci când nu ai practicat o meserie şi te trezeşti proaspăt absolvent parlamentar nu vei face nici un rabat de la slugărnicia de a rămâne în politică cu orice preţ. Cei care au o meserie vor face politică relaxaţi pentru că vor ştii că dacă nu mai ies parlamentari la legislatura următoare dacă sunt verticali în faţa şefilor politici au un refugiu în propria lor meserie„, a spus preşedintele PMP.

Traian Băsescu a mai spus că în politică au fost „tot felul de specimene”.

„Da, cum am avut şi medici care nu au practicat niciodată şi au ajuns şi miniştrii ai Sănătăţii sau medici ginecologi care nu au practicat niciodată şi au ajuns miniştrii ai Agriculturii, am avut tot felul de specimene„, a spus liderul PMP.

Întrebat dacă va candida la alegerile parlamentare, Băsescu a afirmat că rămâne de văzut”.

Să vedem, să ajungem…Eu în orice caz am avut meserii. Mă încadrez în criterii„, a răspuns Băsescu.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button