Traian Băsescu s-a întâlnit cu fanii de pe Facebook. Ce mesaje a transmis președintele

de:
06 iun. 2013
0 Afișari
Traian Băsescu s-a întâlnit cu fanii de pe Facebook. Ce mesaje a transmis președintele

Întâlnirea a avut loc joi, 6 iunie, ora 17.00- la invitaţia organizatorilor, în cadrul ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – cel mai important eveniment dedicat comunicării online şi industriei interactive care are loc în regiune joi şi vineri, la Grand Cinema Digiplex, din cadrul Băneasa Shopping City din Bucuresti.

Evenimentul s-a desfăşurat sub forma unui interviu live pe tema relaţiei dintre oamenii politici şi social media, moderat de Dragoş Stanca, organizator ICEEfest. Discuţia a fost urmată de o sesiune de întrebări şi răspunsuri din partea publicului.

Audienţa a fost formată din fani ai paginii lansate de susţinătorii lui Traian Băsescu, pe baza unei selecţii făcute de aceştia în urma unui concurs realizat pe Facebook.

Ce a spus Traian Băsescu la întâlnire, conform realitatea.net:

În general, tot ce e pe pagina mea de Fb e produs original cu excepţia când cei patru tineri – una este fii-mea, Ioana – ideea acestei pagini a venit anul trecut, în campanie – au găsit ei numele ăsta. Ca să o accesez e prea lung numele şi e destul de lung titlul. Ce mi-a plăcut foarte mult a fost că a existat posibilitatea să dau un mesaj direct, să am un feedback imediat, dar recunosc, nu am timp zilnic să trimit mesaje, dar mă tot toacă Ioana la cap să trimit nişte poze. Cele mai de succes sunt cele în care apar cu nevastă-mea, sunt sute de mii de accesări. Soţia, tot o pisicuţă. Asta e….”

„Sunt adeptul unei prese absolut libere, nu am fost niciodată în favoarea reglementării presei, se va autoreglementa ea. În momentul ăsta presa oferă ceea ce consumă publicul românesc. Internetul trebuie să fie liber. Mass-media este mult mai pervertită, e dependentă de patroni. În 2009, toate trusturile erau împotriva mea. Singura zonă în care m-am putut exprima a fost în mediul virtual. A fost o singură televiziune care m-a primit în campanie, OTV. Eram blocat pe toate trusturile private. În modul virtual nu trece printr-o cititoare de prompter sau printr-un analist. Aşa cum te exprimi, aşa trece. Este singurul mediu în care eşti ca şi dezbrăcat, aşa cum vorbeşti, aşa se duce mesajul. Cred că mediul virtual trebuie lăsat nereglementat. Dacă nu eram la Facebook aş fi venit la costum. Am venit ca în campanie”.

„Nu ştim dacă avem această resursă (gazele de şist, n.red.). Ea trebuie prospectată. Nu sunt în măsură să vă spun care sunt riscurile. Decizia se va lua după ce îmi termin eu mandatul. Între oarecari riscuri şi independenţă energetică, răspunsul meu ar fi da, gazelor de şist. Mă uit că SUA au devenit din punct de vedere import gaze graţie gazelor de şist. Este adevărat că sunt riscuri, cred că în SUA tehnologiile au ajuns la nivelul la care sunt reduse la maxim. Răspunsul meu este da gazelor de şist”.

Cookies