Traian Băsescu: Președintele Iohannis n-a înțeles că niciodată nu câștigi când te susțin Antenele

Traian Băsescu: Președintele Iohannis n-a înțeles că niciodată nu câștigi când te susțin Antenele

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, invitat la Nasul TV, ca presedintele Klaus Iohannis, prin declaratii precum cele privind notificarea ANAF de evacuare la adresa Antenelor, arunca in aer si statul de drept si l-a avertizat pe seful statului ca „niciodata nu castigi cand te sustin Antenele”, informează hotnews.ro.

Fostul președinte a declarat si ca  „Antenele si-au facut testul din Piata Constitutiei, au filmat sa se vada bine, dar testul lor a fost un esec” si ca „Niciodata OTV nu a fost atat de marsav cum este Antena 3”.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat saptamana trecuta, referitor la cazul trustului Intact, că libertatea de exprimare nu poate fi suprimată pentru ”banale motive administrative” şi a criticat abordarea ”heirupistă” a ANAF.  Afirmaţiile şefului statului au fost criticate pe pagina de Facebook a acestuia, iar în semn de protest, unii internauţi au decis să îşi retragă like-ul de pe pagină.  Preşedintele a revenit insa cu clarificări, declarand că nu este apropiat de trustul de presă Intact şi că a înţeles foarte clar mesajul pe care l-a primit în aceste zile via Facebook.