Traian Băsescu: Nu se va rupe USL până la prezidențiale. Ponta e o gâză pentru Voiculescu

de:
11 feb. 2014
0 Afișari
Traian Băsescu: Nu se va rupe USL până la prezidențiale. Ponta e o gâză pentru Voiculescu

Traian Băsescu vorbeşte în această seară despre subiectele politice şi economice ale zilei, de la problemele din USL la formarea noului partid de dreapta, Mişcarea Populară sau acordul României cu FMI.

„Nu se va rupe USL pana la prezidentiale. Daca s-ar rupe, electoratul lor ar fi dezorientat, Ei nu mai pot trai, din cauza electoratului lor, decat impreuna. Au mintit prea mult.

Voiculescu e cel mai puternic. Victor Ponta este o gâză pentru Voiculescu. Va daţi seama ce jeg moral este Voculescu, si-a turnat familia.

Nu mai merge cu lozincile „Jos Băsescu”, asta nu rezolvă nici problema absorbţiei fondurilor europene, nu rezolvă problema accizei abuzive. Nu rezolvă problema „electoratei”. Nu rezolvă problema creării de locuri de muncă”, a declarat Băsescu, conform realitatea.net.

„Bugetul nu are nevoie de acciza pe combustibil ci are nevoie Dragnea şi Ponta de bani pentru alegeri. Aceasta este realitatea. Îi voi chema pe români să se apere în strada de aceste abuzuri”, a mai spus Traian Băsescu.

Cookies