Traian Băsescu nu s-a mutat din vila de protocol din Primăverii,  deși termenul a expirat. Dar încă n-are net în casa nouă și nici nu i-a venit biblioteca

25 mai 2022
100 Afișari
Traian Băsescu nu s-a mutat din vila de protocol din Primăverii,  deși termenul a expirat. Dar încă n-are net în casa nouă și nici nu i-a venit biblioteca
Traian Băsescu | Sursa foto: Inquam Photos

Știți cum e când e când îți cumperi apartament nou, te iei cu amenajările interioare, petreci cu săptămânile pe internet ca să te inspiri deco pe Insta, dar și să comanzi mobilă. Într-o astfel de stare de spirit, e ușor să pierzi noțiunea timpului. Din cauza combinației dintre numeroasele probleme de rezolvat și entuziasm, e posibil să neglijezi altele, cum ar fi că ai ordin de evacuare de la RAAPPS și că ai depășit termenul limită până la care trebuia să ieși urgent din domiciliul de protocol.

Traian Băsescu a mai primit o notificare de evacuare de la RAAPPS

N-avem cum să știm exact care esgte dinamica locativă a fostului președinte și fost primar general al Capitalei, Traian Băsescu, dar ce știm este că nu a părăsit încă vila de protocol din Primăvării, deși are notificare și ordin de evacuare de vreo trei luni, de când a venit verdictul final că a fost colaborator al Securității. 

Traian Băsescu a explicat azi, fix când ieșea din vila în care n-ar mai fi trebuit să intre, de ce nu s-a mutat: nu-i gata apartamentul nou pe care l-a cumpărat:

În primul rând nu am terminat de semnat contractele pentru energie electrică, apă, gaze. În al doilea rând, am comandat o mobilă, o bibliotecă, trebuie să pun şi cărţie undeva.

Prima observație este aceea că nu, nu a închiriat, ci a cumpărat. Amintim acest lucru pentru că ne amintim cum Traian Băsescu ne anunța că își caută ceva micuț de închirat, să fie pe lângă metrou și piață, câ dânsul și doamna au o vârstă..

Traian Băsescu: Mă mut când va fi locuibil noul apartament

Revenind la ordinul de evacuare din Primăverii, Traian Băsescu spune că a primit și ieri o notificare de la RAAPPS, în care se amintește că trebuie să evacueze imobilul şi că un executor judecătoresc se va ocupa de procedură, dar că nu i s-a dat un termen;

Eu sper să fie o plecare civilizată, chiar dacă oamenii politici din România s-au arătat atât de laşi, au ţinut să facă legi pentru mine, după ce nu am mai avut putere politică.

La întrebarea “Când se va muta Trian Băsescu din vila de protocol din Primăverii în care nu mai are dreptul să stea?”, răspunsul fostului președinte este următorul: “Când va fi locuibil apartamentul pe care l-a cumpărat.” 

Cookies