ARHIVA B365

Traian Băsescu: N-am primit niciun ban sau bun de la Bercea

Preşedintele României a transmis răspunsul la întrebările adresate în scris, precizând că, încă de anul trecut, fratele său i-a spus că este şantajat şi că s-a adresat instituţiilor statului, conform realitatea.net.

„Nu am discutat niciodată cu fratele meu, Mircea Băsescu, despre dosarul lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial. În plus, vă asigur, așa cum am mai spus, că nu există niciun polițist, procuror sau judecător care să poată afirma că a primit vreo intervenție de la mine sau din partea mea, prin intermediari, pe acest dosar sau pe orice alt dosar”, a declarat Băsescu.

„Anul trecut fratele meu mi-a spus că este șantajat. I-am cerut atunci să meargă imediat să informeze instituțiile statului. Ceea ce a și făcut. Eu nu puteam să merg să fac un denunț de șantaj în numele lui, dar, repet, i-am cerut să meargă imediat să informeze instituțiile statului”, a completat președintele.

„Nu am primit niciun ban și niciun bun de la sau în numele lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, nici pentru vreo intervenție de reducere a pedepsei în instanță și nici pentru vreo grațiere. Întocmai cum nu am primit niciodată niciun ban și niciun bun de la nimeni pentru a interveni în vreun fel în dosare sau pentru vreo grațiere”, a concluzionat Traian Băsescu.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button