Traian Băsescu merge la vizionări de apartamente. A ieșit zâmbitor de la o vizită într-un ansamblu rezidențial de lux din Pipera | FOTO

11 apr. 2022
3539 afișări
Traian Băsescu merge la vizionări de apartamente. A ieșit zâmbitor de la o vizită într-un ansamblu rezidențial de lux din Pipera | FOTO
Traian Băsescu merge la vizionări de apartamente. A ieșit zâmbitor de la o viztită într-un ansamblu rezidențial de lux din Pipera | Sursa foto: Mediaflux.ro

Aflat într-o situație locativă (cel puțin aparent) dificilă de când Curtea Supremă l-a declarat definitiv colaborator al Securității, iar RAPPS i-a trimis ordin de evacuare din casa de protocol din Primăverii, Traian Băsescu își caută o casă în care să se mute.

Traian Băsescu, vizionare de apartament în cartier de lux din Pipera

Săptămâna trecută, spunea că, după o noapte de stat la sfat cu soția, el și doamna Băsescu și-au dat seama că le trebuie ceva modest, maximum trei camere, mai degrabă de închiriat decât de cumpărat, dar clar un apartament pe lângă metrou și piață, că situația cu prețurile e cum e.

Azi, Mediaflux.ro publică fotografii și înregistrări video cu Traian Băsescu la vizionarea unui apartament într-un ansamblu rezidențial din Pipera. Mai exact, un apartament în valoare de aproximativ 200.000 de euro, dintr-un ansamblu rezidențial de lux din Pipera. 

Este un complex rezidențial unde, de exemplu, un studio dublu costă peste 80.000 de euro (nu dați năvală, garsonierele sunt sold out 😉 ) și unde duplexurile de două și trei camere sunt peste 150.000 de euro. Mai sunt și duplexurile cu grădină, pe la 200-250.000 de euro.

Traian Băsescu are ordin de evacuare a vilei de pe strada Gogol

Fostul președinte caută un apartament în care să se mute după ce RAPPS i-a trimis un ordin de evacuare a vilei de protocol de pe strada Gogol din București.

Vila de protocol pe care să o poată folosi gratuit este unul dintre beneficiile pe care le avea ca fost președinte, dar pe care le pierde în urma sentinței definitive a Înaltei Curți de Casație și Justiției, care a decis definitiv că Traian Băsescu a fost colaborator al poliției politice a regimului comunist.

Cookies