ARHIVA B365

Traian Băsescu, baie de mulțime la sediul PMP de 8 MARTIE. Doamnele au stat la rând să-l pupe

„Bine v-am găsit, ce faceti?Ce facem, ne pupăm toți? Bine v-am găsit. Le transmit doamnă, le-am lăsat acasă (n.r. soția și fiicele)”, a spus Băsescu.

Ulterior, le-a adresat acestora câteva cuvinte, de la microfon, spunând că de când este bunic, a văzut cât de greu se cresc copii. Mai mult, Băsescu a mai precizat în acest sens, că dacă mai era în funcție, ar fi militat pentru dublarea indemnizației mamelor.

„Sunteti multe si acum iar daca sunteti multe in PMP, avem un partid, nu jucărie. Va multumesc pentru increderea acordată.(… )Iar de cand sunt bunic, am vazut cum se cresc copii. Daca as putea azi, as dubla indemnizatia pentru mame. Seara, parcă ai ieșit din mina. E greu, dar e si frumos.(… )Eu nu am stiut cum au crescut fetele mele. Cand trec pe langa papagal, ca avem un papagal, imi spune Traian. Astept sa imi spuna si asta mica. O sa facem o echipa buna”, a spus fostul șef de stat.

„Vă asigur că voi fi partenerul acestui partid până la alegerile din 2016, când trebuie să aveți un cuvânt greu de spus la alegeri”, a declarat Traian Băsescu la întâlnirea PMP de Ziua Femeii.

Mai mult, Băsescu a mărturisit că are un papagal în sufragerie care-l cunoaște și-l strigă „Traian”.

Liderii PMP s-au adunat, duminica dupa-amiaza, la sediul central de partid pentru a imparti flori cu prilejul Zilei Internationale a Femeii. 

Cei de la PMP s-au adunat la sediul central in frunte cu Eugen Tomac si Dorel Onaca. Traian Basescu a ajuns în jurul orei 16:15 la sediul PMP. Fostul președinte a făcut o baie de mulțime, fiind așteptat de peste 100 de femei membre ale organizației partidului.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button