BAZAR

Traian Băsescu și Elena Udrea, la terasă în stațiunea Mamaia. Școala de vară PMP. FOTO

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Din cauza vântului, Traian Băsescu a stat o perioadă învelit cu o pătură de culoare mov, arată Realitatea Tv.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Pentru că la Mamaia a bătut destul de tare vântul, Băsescu a stat la terasă învelit cu o pătură de culoare mov pe care a primit-o de la ospătari. Preşedintele a renunţat însă la ea la vederea fotografilor.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Nu a lipsit baia de mulţime şi pozatul cu copiii. Inedit a fost faptul că băieţelul pe care Traian Băsescu intenţiona să-l ia în braţe nu a dorit în niciun fel să plece din braţele mamei.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014.„După discuția cu tinerii din PMP, am mai stat de vorbă cu șeful statului pe faleză. Oamenii care treceau erau încântați să vadă doi președinti: Traian Băsescu, actualul președinte, și Elena Udrea, viitorul președinte. Ne-au urat succes și mi-au spus că au încredere în mine. Le mulțumesc!”, a scris pe Facebook Elena Udrea, după eveniment.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, că înjurarea procurilor reprezintă „emblema PSD”, patid caracterizat de „ura împotriva statului, a legii”, obiectivul major al lui Victor Ponta fiind câştigarea Preşedinţiei pentru a pune sub control justiţia.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Traian Băsescu, prezent la reuniunea PMP, a vorbit despre locurile de muncă pentru tineri și a îndemnat tinerii prezenți la Școala de Vară PMP să protesteze la Guvern, deoarece în acest program nu s-a folosit încă niciun leu.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Vorbind despre casa pe care Victor Ponta şi-ar fi construit-o la Cornu, Traian Băsescu a speculat că scopul premierului a fost acela de a spăla bani.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Invitată vineri seara la emisiunea Laviniei Șandru „Ediție Specială”, la Realitatea TV, Elena Udrea a anunțat că va lansa un sondaj pe Facebook privind bretonul său

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Școala de Vară PMP se desfăşoară în Mamaia, la restaurantul Dorna din incinta complexului hotelier „Comandor-Amiral”. La eveniment au participat Preşedintele României, Traian Băsescu, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Elena Udrea, precum şi lideri ai PMP.

În anii trecuţi Traian Băsescu a mai fost prezent la Şcoala de Vară a PDL şi la cea a UNPR, pe vremea când partidul condus de Gabriel Oprea susţinea Guvernul Boc.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button