ARHIVA B365

Traian Băsescu, după nominalizarea lui Hellvig la SRI – Un om al lui Voiculescu!

„‘Premierul de la Grivco’ reuşeşte să nominalizeze pentru şefia SRI un om al lui Voiculescu. Şocant !!!”, a scris Traian Băsescu, într-o postare pe contul personal de Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat, joi, pe europarlamentarul PNL Eduard Hellvig pentru funcţia de director al SRI.

Şeful statului a declarat că energia, pregătirea, cunoştinţele acumulate cu privire la activitatea Serviciului, dar şi faptul că este o persoană care vine să aducă acel „calm necesar” în acest spaţiu îl recomandă pe liberal să ocupe această funcţie.

Anunţul a fost făcut într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Cotroceni.

Elena Udrea a comentat, pe pagina sa de Facebook, propunerea făcută de președintele Klaus Iohannis pentru preluare conducerii SRI.

Fostul ministru a declarat că a scris în denunțul pe care l-a făcut la Parchet că viitorul șef al SRI va fi Florian Coldea, lucru, potrivit Elenei Udrea, confirmat de Iohannis.

„Am spus în denunţul pe care l-am făcut la Parchet că viitorul şef SRI va fi ales de Coldea. Iată că aşa este! Singurul lucru pe care Eduard Hellvig îl va face acolo este să ia poziţie de drepţi în faţa adjunctului său cu patru stele. De altfel, este obişnuit cu aceasta ipostază din campania electorală pentru prezidenţiale.

Îl felicit pe Dan Voiculescu – nu credeam că, în puşcărie fiind, va putea să-şi numească propriul om în fruntea principalului serviciu de informaţii din România.

Îl rog pe domnul Ion Cristoiu să facă publice însemnările din jurnalul meu referitoare la Hellvig şi Coldea ca să vedeţi că lucrurile se întâmplă exact aşa cum am spus eu că se vor întâmpla încă din noiembrie.

PS. Ca să nu existe trepidaţii la RomâniaTv şi Antena3, fac precizarea că am voie să comunic pe orice alte teme decât cele legate de cauza penală în care s-a dispus arestul la domiciliu”, a scris Udrea pe pagina sa de Facebook.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button