ARHIVA B365

Traian Băsescu, în redacția Libertatea: „Sa nu-mi spuneți că-mi dați fata de la pagina 5!”

Timp de mai multe minute, Băsescu a acordat autografe jurnaliștilor din redacție, una dintre dedicații fiind „Pentru Băsiști, cu dragoste!”, el precizând că va scrie cu literă mare cuvântul „băsiști” care au foarte hăituți în timpul mandatului său, scrie realitatea.net.

Totodată, Traian Băsescu a declarat că nu a fost emoționat la ceremonia de la Palatul Cotroceni și că părăsește liniștit funcția de președinte.

„Nu am avut emoții. Cum să mai ai emoții după atâția ani. Plec liniștit și probabil că m-a încurajat și ce am văzut prin presă în utimele săptămâni. Oricât m-au terfelit, ceea ce era de recunoscut au recunoscut, ceea ce era mare lucru. Iohannis nu mi s-a părut emoționat.”, a declarat Băsescu.

„Acum după ce nu mai sunt președinte, sună prost să îți spună cineva președinte. Aș prefera să mi se spună domnul comandant.”, a mai spus Băsescu.

Un moment spumos s-a petrecut atunci cand Traian Basescu a mers in redactia de la Libertatea. Angajatii au spus ca i-au pregatit un cadou, moment in care Băsescu a replicat: „Sa nu-mi spuneti ca-mi dati fata de la pagina 5!”, potrivit StiripeSurse.ro.

In amuzamentul tuturor, lui Basescu i s-a spus ca nu poate sa fie vorba de asa ceva, la care fostul sef al statului a glumit iar: „A, nu lucreaza duminica?”


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button