ARHIVA B365

Traian Băsescu, despre Elena Udrea, după arestare: Cred în omul ăsta

Întrebat despre situația Elenei Udrea din Justiție, Traian Băsescu a declarat: „Justiția e corectă. Nu eu voi discuta Justiția, eu car am susținut-o în independența ei. Convingerea mea e că în instanță va fi capabilă să își demonstreze nevinovăția (Elena Udrea, n.red.). Cred în omul ăsta, indiferent cât de supărați sunt unii că nu o abandonez. Nu pot să abandonez ideea că un om care mi-a fost atât de loial peste noapte devine un om indezirabil. E singurul om care a rămas alături de mine din foștii lideri PDL. Așa cum eu o știu, se va bate în Justiție ” – a spus fostul președinte Traian Băsescu.

Întrebat în ce situație nu va mai crede în Elena Udrea, Traian Băsescu a răspuns că „Singurul moment va fi dacă, atunci când se termină procesul, judecătorii vor decide altfel”. Întebat ce înseamnă gestul cu mâna la nas făcut de Elena Udrea în Parlament, luni seară, când se vota ridicarea imunității sale, fostul președinte a declarat că nu a văzut dezbaterile.

Fostul președinte Traian Băsescu spune că a intrat în biroul pregătit pentru el la sediul PMP, a folosit calculatorul, „e micuț, e curat, e bine aranjat, îmi place” – a spus Băsescu.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button