ARHIVA B365

Traian Băsescu despre Cioloș: Un om onest, dar care ratează continuu

Un om onest, care face ce poate în condiţiile în care a crezut că poate mult mai mult atunci când s-a instalat la Palatul Victoria, dar care ratează în fiecare zi şi continuu. Iar ceea ce noi toţi simţim şi se vede foarte bine este rateul din absorbţia fondurilor europene. Şi aici trebuie să fim cinstiţi – nu putem să îi cerem unui premier care are un mandat limitat de un an de zile să facă ce n-a făcut predecesorul lui în trei ani şi ceva de mandat, cât a avut domnul Ponta. Sigur, propaganda este una, o să vină domnul Ponta să spună: în timpul meu 50% din banii europeni. O să vină domnul Teodorovici să spună: în timpul meu s-au absorbit bani. Nu este adevărat, nu lor li se datorează. Acei bani au fost absorbiţi pentru că în timpul Guvernului Boc s-au făcut toate contractele pe tronsoane de autostrăzi, s-au făcut toate contractele pe modernizări de căi ferate, s-au făcut contractele mari pe mediu„, a precizat Traian Băsescu, duminică, la Digi 24.

Preşedintele PMP i-a cerut fostului premier Victor Ponta să spună dacă în timpul guvernării sale s-a contractat vreun kilometru de autostradă sau dacă s-a organizat licitaţie pentru modernizarea de cale ferată.

Eu las, aici, public, o întrebare la care să răspundă domnul Ponta, prima dată când va fi hotărât să fie sincer. Să spună dacă în timpul domniei sale s-a contractat măcar un kilometru de autostradă sau dacă s-a organizat licitaţie şi s-a contractat un kilometru de cale ferată la modernizare. Deci, nici Guvernul Ponta nu a făcut nimic pentru creşterea absorbţiei, aveţi inerţia contractelor din timpul Guvernului Boc şi aici suntem. De aceea nu aş fi atât de exigent cu Cioloş, cât cu Ponta„, a afirmat Băsescu.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button