ARHIVA B365

Traian Băsescu, ATAC pe Facebook: „Pe Iohannis nu l-au ţinut brăcinarele să fie Preşedinte”

„Era nevoie de Preşedinte! Săptămîna trecută a fost confirmarea aceea ce spuneam la sfîrşitul mandatului : Evoluţiile pozitive din ultimii 10 ani în privinţa consolidării statului de drept, nu sunt ireversibile.

Să recapitulăm ziua de miercuri 17 februarie 2016:

1. Preşedintele Senatului pune în discuţie în plen, aplicarea unei hotărîri definitive a justiţiei şi o întreagă galerie de senatori condamnă fără scrupule ANAF şi guvernul, pentru îndrăzneala de a declanşa procedura de punere în aplicare a hotărîrii definitive;

2. La Camera Deputaţilor la votul despre arestare a unui parlamentar, acuzat printre altele de influenţarea martorilor într-o anchetă penală, dispare majoritatea PSD+PNL (în frunte cu doamna Gorghiu) din sala de plen şi votul nu poate fi dat. Asta nu este apărarea drepturilor omului, ci a infractorului.

3. Avocatul Poporului se autosesizează şi declanşează o anchetă privind îndrăzneala ANAF de a aplica legea;

4. Preşedintele României, consideră punerea în aplicare a hotărîrii judecătoreşti ca fiind „banale motive administrative”. 

Cele de mai sus s-au petrecut sub minciuna asumată de toţi a apărării dreptului la liberă exprimare,drept pe care nimeni nu l-a pus sub semnul întrebării şi în favoarea unuia care a furat 60 milioane euro, fapt pentru care a fost condamnat la 10 ani de închisoare.

În toată această desfăşurare de forţe politice înpotriva statului de drept, era nevoie de un Preşedinte al României care să apere statul. Păcat că pe Iohannis nu l-au ţinut brăcinarele să fie Preşedinte. Atenţie, statul de drept nu este un bun cîştigat”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

CITEŞTE ŞI Imaginea cu Iohannis postată de Traian Băsescu pe Facebook. VEZI FOTO 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button