ARHIVA B365

Traian Băsescu: „Apud Tobă e protejatul lui Coldea de la SRI”

Traian Băsescu atacă şi în weekend pe Facebook, ministrul Petre Tobă fiind ţinta de sâmbătă a fostului preşedinte. În postarea intitulată „Apud Tobă <>”, Traian Băsescu numeşte decizia Comisiei de Etică a Universităţii Naţionale de Apărare „Carol I” în cazul Petre Tobă drept o „penibilă mistificare”. „În lucrarea lui de doctorat plagiatul este cel puţin la fel de rudimentar şi evident precum în lucrările de doctorat ale iluştrilor <> Victor Viorel Ponta şi Gabriel Oprea”, scrie Traian Băsescu.

Apud Tobă „NEPLAGIATORUL”. Apud Tobă, Ministrul Afacerilor Interne, a fost declarat de Universitatea Naţională de Apărare „Carol I” ca fiind „NEPLAGIATOR”. Penibilă mistificare, mai ales că, în lucrarea lui de doctorat, plagiatul este cel puţin la fel de rudimentar şi evident precum în lucrările de doctorat ale iluştrilor „oameni de ştiinţă” Victor Viorel Ponta şi Gabriel Oprea.
Şi, totuşi, Apud Tobă are un mare avantaj: este protejatul Generalului Doctor (Secret) Florian Coldea de la SRI, drept pentru care Academia Militară a depus armele şi l-a declarat pe plagiator ca fiind „om de ştiinţă”.
Testul adevărului pentru Ministerul Educaţiei Naţionale va fi un verdict corect al CNATDCU. Nu ştiu dacă cei trei oameni de ştiinţă din CNATDCU care vor analiza lucrarea lui Apud Tobă sunt controlaţi de Doctorul (Secret) Florian Coldea sau de membrii Academiei (Fantomă) de Ştiinţe în Securitate Naţională, foştii miniştri ai educaţiei Sorin Câmpeanu, Adrian Curaj şi Remus Pricopie sau poate de „ilustrisimul” Academician (tot fantomă) Vasile Dâncu.
Dar, în condiţiile în care plagiatul lui Apud Tobă va fi muşamalizat de CNATDCU, sper ca Domnul Ministru Mircea Dumitru să nu rămână coleg de cabinet cu Apud Tobă şi cu Premierul Dacian Cioloş care tolerează un impostor în cabinetul său.
Mai mult, decizia CNATDCU ne va arăta dacă Ministerul Educaţiei Naţionale are resurse şi voinţa de a eradica acest cancer al doctorilor fără operă, făcuţi „oameni de ştiinţă” la apelul bocancilor„, a scris Traian Băsescu pe Facebook.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button