Traian Băsescu acuză: Se încearcă scoaterea lui Daniel Morar din CCR, pe modelul Greblă

de:
24 mart. 2016
1 Afișari
Traian Băsescu acuză: Se încearcă scoaterea lui Daniel Morar din CCR, pe modelul Greblă

„Astăzi, vârfuri ale instituţiilor de forţă, cu concursul gălăgios al acoperiţilor din presă şi al unor harnici delatori, încearcă să îl discrediteze pe fostul şef DNA, Daniel Morar, deşi este omul care a făcut din penibilul PNA o instituţie puternică şi eficientă, dar în acelaşi timp independentă de politic, SRI sau Poliţie.

Morar este atacat din două motive. Primul, pentru că de la înălţimea funcţiei de judecător CCR a îndrăznit să corecteze derapajele de la Constituţie ale instituţiilor de forţă.

Al doilea motiv este că oameni mari, doar la stat, nu şi la sfat, din păcate, au vanitatea deşartă să se spună că anticorupţia a început cu ei în 2015. Deşi ei sunt în funcţii din 2006!!! Ca urmare, tot ce s-a făcut înainte trebuie discreditat, iar istoria rescrisă.

De mai bine de o săptămână se ştia că se încearcă scoaterea lui Daniel Morar din CCR, pe modelul Greblă. Cum lui nu i-au găsit capre, i-au produs doar delatori. Oare de aceea sunt delatorii astăzi protejati de DNA?

P.S. Exemple: Claudiu Florică, Dinu Pescariu, Dragoş Dobrescu, mafioţi cărora DNA le-a lăsat sutele de milioane în conturi, casele de la Monaco, avioanele private, plus libertatea, la schimb cu denunţuri pe placul procurorilor.” a scris Traian Băsescu pe Facebook.

CITEŞTE ŞI DENUNŢ împotriva lui Traian Băsescu la DNA. Reacţia fostului preşedinte şi întrebarea pentru Kovesi

Mafiotul denunţător este astăzi regele DNA. Când i se pare că este în dificultate, el alege să se spovedească, la înţelegere cu procurorul. Procurorul vrea DOAR să audă un nume de politician. Iar mafiotul i-l livrează, adevărat sau nu, pentru că astfel rămâne liber şi cu banii furaţi, ba chiar fără nicio acuzaţie.( vezi mafioţi turnători notorii: Dinu Pescariu, Claudiu Florică, Dragoş Dobrescu)

Sunt de acord că denunţătorii pot avea anumite beneficii legate de libertate. Dar a-i scuti de orice pedeapsă şi de returnarea banilor furaţi către stat este o mare ticăloşie. Contrar celor trâmbiţate de doamna Kovesi, înţelegerile făcute cu mafioţi de tip Pescariu, Florică, Dobrescu arată că obiectivul DNA nu este recuperarea banilor de către stat, ci preluarea puterii prin atârnarea scalpurilor de politicieni. puse la cingătoare.

Este adevărat că mafioţii au dat politicienilor bani din care aceştia au cumpărat în campanii electorale pui, ulei, mici, geci, pixuri, găleţi etc. Este adevărat că aşa a fost până acum politicianul şi aşa a fost electoratul.
Dar mafiotul? El are în continuare vilă la Monaco, avion privat, face vacanţe de sute de mii de euro şi are sute de milioane în conturi.

În timp ce politicianul are cătuşe, procurorul are glorie, iar cetăţeanul a rămas tot sărac… Dacă DNA vrea glorie, trebuie să ceară prin instanţă şi recuperarea banilor de la mafioţii liberi. Altfel, este doar un spectacol cu politicieni şi cătuşe, dar fără banii furaţi”, a scris Băsescu într-o altă postare.

Cookies