Traian Băsescu a participat la ziua de naştere a Elenei Udrea din 2012, plătită cu mită

de:
11 feb. 2015
0 Afișari
Traian Băsescu a participat la ziua de naştere a Elenei Udrea din 2012, plătită cu mită

Petrecerea organizată pentru ziua de naştere a Elenei Udrea a fost plătită cu bani obţinuţi din mită, arată referatul procurorilor.

Petrecerea, organizată la Hotelul Orizont din Predeal, pe 26 decembrie 2012, a costat 12.999 de lei. 

La petrecere a participat şi preşedintele Traian Băsescu, împreună cu soţia sa, Maria, şi cu fiica cea mică, Elena. Petrecerea a durat până în zori, iar toţi invitaţii au părăsit localul foarte bine dispuşi, informa, în perioada respectivă, ziuanews.ro.

Procurorii DNA au dispus, marţi seară, reținerea Elenei Udrea pentru 24 de ore. Ordonanta de retinere a fost emisa la ora 21.40, urmand sa expire in 24 de ore. Deputatul a ieșit din sediul DNA purtând cătușe la mâini şi a declarat zâmbind că „Nu poți pune CĂTUȘE adevărului”. 

Elena Udrea si-a petrecut noaptea in arestul Politiei Capitalei si va fi prezentata, miercuri, judecatorilor de la instanta suprema cu propunere de inlocuire a masurii controlului judiciar cu arestarea preventiva in dosarul Microsoft, informează stirileprotv.ro.

Udrea a fost retinuta de procurorii DNA pentru mai multe fapte de trafic de influenta – in legatura cu incheierea si derularea acordului cadru de licentiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente si a actelor aditionale la acestea, in legatura cu derularea contractului e-Romania si in legatura cu pretinderea si primirea a 500.000 de euro -, precum si pentru spalare de bani, potrivit unui comunicat emis marti seara de DNA.

Cookies