ARHIVA B365

Traian Băsescu a ieșit la o bere după predarea mandatului: Acum am revenit la calitatea de om normal

După ceremonie, deja fostul președinte Traian Băsescu și soția sa au ieșit la bere cu Elena Udrea și alți simpatizanți PMP, dar și cu apropiați ai fostului lider de la Cotroceni.

„Ce vă spun în mod real, 10 ani foarte mult mi-am dorit să rămân și om. Acum am revenit la calitatea de om normal”, a spus Traian Băsescu.

Întrebat de jurnalişti dacă bea de supărare sau fericire, Băsescu a comentat: „De ce să fiu supărat, omule? Am revenit la condiţia pe care mi-am dorit-o şi în ultimii 10 ani, de om liber.”

Cât despre biroul de la PMP, Băsescu a explicat că „îl va lua în primire” când acesta va fi gata.

Antena 3 titrează: „Băsescu își îneacă mandatul în bere”.

antena

Fostul preşedinte a făcut fotografii cu o parte dintre cei prezenţi în berărie, a strâns mâini şi s-a bucurat de simpatia doamnelor care s-au înghesuit să îl îmbrăţişeze. La un moment dat, Băsescu s-a urcat pe un scaun pentru a-i saluta pe toţi cei prezenţi în local.

Preşedintele PMP, Elena Udrea a declarat, dumunică, la intrarea într-o berărie unde Traian Băsescu este aşteptat să sărbătorească sfârşitul de mandat, că acesta este prea mare pentru a se înscrie într-un partid politic şi că i-a amenajat la sediul PMP un birou, cu lucrurile personale, potrivit gandul.info.

Important este mai puţin dacă devine membru al PMP cât dacă va fi alături de noi. Este prea mare pentru a se înscrie într-un partid politic”, a spus Elena Udrea, la intrarea în berărie.

Ea a mai adăugat că „experienţa pe care a cumulat-o Traian Băsescu în fruntea statului ar trebui folosită de întreaga clasa politică”.

Întrebată dacă fostul preşedinte va avea biroul la sediul PMP, Elena Udrea a spus că l-a amenajat şi că are şi poze cu biroul şi că a adus unele lucruri personale de la Palatul Cotroceni ale acestuia.

Liderii PMP au mai fost prezenţi, alături de preşedintele Băsescu, la berărie, în timpul campaniei electorale. La întâlnire mai participă şi preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu.

Președintele PMP, Elena Udrea i-a adresat un mesaj fostului președinte Traian Băsescu. Udrea a scris duminică pe Facebook următorul mesaj: „10 ani, din prima pana in ultima zi, alaturi de Traian Basescu. A fost o sansa si o onoare. Va multumesc, domnule Presedinte!”


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button