ARHIVA B365

Traian Băsescu a câştigat un proces cu Dan Voiculescu. Decizia este DEFINITIVĂ

Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti (CAB) au dat câştig de cauză fostului preşedinte. Ei au menţinut, astfel, decizia din 2 mai 2014 a Tribunalului Bucureşti, instanţă care a admis apelul formulat de Traian Băsescu împotriva deciziei din 27 martie 2013, prin care Judecătoria Sectorului 5 a constatat că afirmaţia şefului statului privind controlarea Justiţiei nu poate fi catalogată ca fiind „de interes general, public, politic”, însă a stabilit fapta acestuia ca având caracter ilicit, scrie realitatea.net.

Prin sentinţa CAB au fost respinse cererile privind retractarea în mod public a celor spuse atunci de Traian Băsescu şi publicarea hotărârii definitive pronunţate în cauză. Decizia Curţii de Apel Bucureşti este irevocabilă.

În 5 iulie 2012, preşedintele Traian Băsescu a declarat, în plenul Parlamentului, că „unul din liderii spirituali ai liderilor USL, domnul Voiculescu” a afimat că trebuie controlată justiţia, şeful statului precizând că Parlamentul nu va putea întoarce instituţiile la modul de supunere din 2000-2004.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button