Traian Băsescu a câştigat procesul cu Sorin Roşca Stănescu

de:
05 mart. 2015
0 afișări
Traian Băsescu a câştigat procesul cu Sorin Roşca Stănescu

În noiembrie 2013, la Judecătoria sectorului 2 a fost înregistrat un dosar în care Traian Băsescu l-a chemat în judecată, în civil, pe Sorin Roșca Stănescu, având ca obiect „pretenții — obligația de a face”.

La acea dată, Sorin Roșca Stănescu a scris, pe blogul său, că a aflat din presă că Traian Băsescu l-a acționat în judecată, pentru declarațiile pe care le-a făcut în legătură cu complicitatea acestuia, în calitate de înalt demnitar al statului, în proiectul Roșia Montană. 

SRS l-a acuzat public, în repetate rânduri, pe fostul şef al statului că ar fi luat mită pentru proiectul Roşia Montană.

”Admite, în parte, cererea formulată de reclamantul Băsescu Traian în contradictoriu cu pârâtul Roşca-Stănescu Sorin Ştefan. Obligă pârâtul să achite reclamantului suma de 100 lei, cu titlu de despăgubiri civile simbolice pentru repararea prejudiciului moral cauzat reclamantului. Respinge cererea formulată de reclamant în rest, ca neîntemeiată”, se arată în soluția dată de instanță, joi, citată de realitatea.net.

Cookies