Tragedie pe litoralul românesc. Un bărbat din București s-a înecat la Sulina

22 iul. 2021
193 Afișari
Tragedie pe litoralul românesc. Un bărbat din București s-a înecat la Sulina
Tragedie pe litoralul românesc. Un bărbat din București s-a înecat la Sulina

Tragedie pe litoralul românesc. Un bărbat din București s-a înecat la Sulina, joi, potrivit unui anunț al Inspectoratului de de Poliţie Judeţean (IPJ).

Tragedie pe litoralul românesc. Un bărbat din București s-a înecat la Sulina, joi, în Marea Neagră.

Un bărbat din București s-a înecat la Sulina

Un bărbat din București care își petrecea concediul la Sulina, s-a înecat joi, în Marea Neagră, potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean – IPJ, citat de Agerpres.

Recomandăm și: Accident grav pe Centura Capitalei. Un elicopter transportă victima la spital

Se pare că bărbatul de 55 de ani ar fi intrat în apa Mării Negre pentru a înota, dar nu a mai ieșit la suprafață. Turiștii aflați la fața locului au apelat imediat la numărul unic de urgență 112.

Potrivit informațiilor oficiale transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean – IPJ, la fața locului au ajuns imediat un echipaj de poliție al orașului Sulina, un echipaj din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe Sulina şi un elicopter SMURD.

Echipajul SMURD a efectuat manevrele de resuscitare, dar, din păcate, bărbatul a fost declarat decedat.

„În urma efectuării manevrelor de resuscitare de către echipajul SMURD, din păcate, a fost declarat decesul bărbatului”, a transmis IPJ.

Autoritățile au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. De asemenea, în continuare sunt efectuate cercetări pentru a se stabili exact cum s-a produs evenimentul tragic de la Sulina.

Recomandăm și: Un bucureștean și-a parcat mașina pe plajă, la Saturn. Amenda dată de polițiști l-a răcorit

Tot pe litoralul românesc, un bucureștean și-a parcat mașina, pe plajă, lângă șezlonguri, la Saturn. Bărbatul nu a ținut cont de regulile care interzic șoferilor să intre cu autoturismele pe plajă.

Astfel, turistul din București și-a parcat mașina chiar pe nisip, în stațiunea Saturn, în apropierea șezlongurilor.

Turistul în vârstă de 43 de ani, din București, a fost surprins de Poliție și amendat. Bărbatul trebuie să plătească suma de 10.000 de lei, potrivit unui comunicat transmis de IPJ Constanța.

Cookies